ЖК «Щасливий» PLATINUM: завершення будівельних робіт уже близько

23.10.2021

Елітний ЖК «Щасливий» PLATINUM, що знаходиться у Львові неподалік від історичного центру міста, вже фактично готовий як зовні, так і всередині. Наразі команди фахівців працюють над останніми штрихами та підготовкою проекту до остаточного завершення. Про успіхи будівельників за останні тижні варто поговорити докладно.

Непідготовлена людина, якби вона прийшла на перегляд житлового комплексу, взагалі могла б вирішити, що будинок повністю готовий і залишилося лише хіба зайнятися прибиранням та прикрашання території. Насправді ще дещо зробити залишилося, але мінімум, оскільки будівельники дотримуються строків.

Залишилось зробити:

  • Робота над благоустроєм закінчується – він вже готовий на 95%.
  • Залиття трьох монолітних клумб на стилобаті.
  • Оздоблення простору перед входом за допомогою декоративних елементів з граніту.
  • Монтаж перил, сходів, пандусів.
  • Закінчити фасад на першому поверсі, що за планом займе лише тиждень або менше.

Також у клумбах на стилобаті незабаром буде ґрунт для висаджування рослин. Наразі вирішується, що саме та коли саджати. І останній крок – прибирання за допомогою клінінгової компанії. Після цього будинок буде повністю готовий до заселення.

Зараз вільних варіантів квартир безпосередньо від забудовника не лишилося: проєкт настільки популярний, що їх вже розкупили. Однак деякі інвестори, які придбали житло для подальшого перепродажу, виставили свої квартири на вторинному ринку. Тож ті, хто мріяв про власне комфортабельне статусне житло, ще мають змогу отримати ключі від нього – для цього звертайтесь у відділи продажу! Крім того, є вільні варіанти комерційних приміщень на третьому поверсі, де можна відкрити власний бізнес, або здавати у подальшому ці приміщення в оренду.

А за подробицями телефонуйте: 068 430 82 08. Також приходьте на перегляд до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 та на проспекті В. Чорновола, 77.