ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці та у Львові – максимально вигідний час для купівлі

20.03.2020

Уже скоро відразу два житлові комплекси від компанії «НоваБудова» поповняться новими жителями – ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці (фінальна черга) та ЖК «Щасливий» у Львові (друга черга). Нагадаємо, що обидва будинки отримали сертифікати про завершення будівництва.

Зараз – ідеальна можливість купити квартиру в одному з цих комплексів, адже коливання іноземних валют, зокрема долара, роблять вартість квадратного метра житла значно дешевшим у гривневому еквіваленті. Особливо вигідно вкладати кошти саме в уже готові проєкти.

Звісно, квартири в цих комплексах привабливі не лише з фінансового боку. Ці ЖК мають ряд переваг, які роблять їх чудовими варіантами для купівлі чи інвестування: сучасна монолітно–каркасна технологія будівництва, закрита територія, підземний паркінг, власна інфраструктура, гарне транспортне сполучення.

Окрім того, столичний ЖК «Щасливий», який знаходиться всього в 300 метрах від Києва, є найкращим за якістю будинком Софіївської Борщагівки. А його львівський тезка знаходиться в екологічно чистому районі міста, має величезну територію, обладнану для відпочинку дітей і дорослих та для занять спортом, а ще з вікон ЖК відкривається вид на Замкову гору.

Квадратні метри – найбільш стійка валюта, саме тому радимо зберігати свої заощадження в ній. Купівля житла від «НоваБудова» для себе чи під інвестиції – найбільш правильне та розумне рішення на сьогодні.

 

Контакти відділу продажу ЖК «Щасливий» (Софіївська Борщагівка):

с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.

(044) 499 25 78, (067) 663 91 64.

 

Контакти відділу продажу ЖК «Щасливий» (Львів):

м. Львів, вул. Чайковського, 26; просп. В. Чорновола, 67. 

(067) 663 97 34, (067) 663 97 18.