Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM росте не по дням, а по годинам

23.02.2019

Інвестиційно–будівельна компанія «НоваБудова» має репутацію організації, яка протягом усіх років своєї діяльності незмінно тримає слово. І йде мова не лише про чесність з клієнтами, а й про повну відповідність між проектом на етапі розробки і будівництва та тим, як виглядатиме будинок безпосередньо перед тим, як його здають у експлуатацією. Якщо ЖК «Щасливий» PLATINUM подається публіці як елітне житло для VIP–клієнтів, то саме такий високий клас воно й матиме.

А якщо не доводиться хвилюватися за якість, особливо цікавим стає інше. На якому ж етапі знаходиться будівництво, як створюється такий проект і втілюється у життя? І, звісно, коли ж можна буде побачити проект готовим?

Які роботи проводяться у цей момент?

Будинок матиме 22 поверхів, що робить його одним з найвищих у цій частині міста. Два поверхи будуть комерційні, тож їх можна буде використати для власних бізнес–проектів. Решта 20 — житлові. Хоча процес будівництва розпочався лише влітку 2018 року, команда фахівців вже зараз працює над зовнішніми стінами дев’ятого поверху. Такий високий темп роботи обіцяє своєчасне відкриття проекту і в грудні 2020 року.

Паралельно до стін монтуються внутрішні перекриття. Поступово вимальовується не просто силует будівлі. Вона набуває внутрішнього змісту: вже вгадується сучасне планування елітного житла, принципи якого вкрай відмінні від того, до чого звикла застаріла архітектура минулого століття.

Будівництво такого масштабного проекту неможливе без дисципліни, грамотної роботи з часом та опрацювання всіх важливих деталей. Лише досконало–професійний підхід будівельників може втілити всі деталі цього архітектурного проекту у таких темпах. Водночас цей процес має певне глибинне значення на емоційному рівні, адже те, як на порожній ділянці землі росте будівля, що стане рідним домом для багатьох сімей, вражає і викликає захоплення.

Окремо про матеріали

Зараз ще зарано говорити про такі елементи, як покриття будинку або сучасні вікна — просто тому, що до будівництва даху та монтажу вікон ще досить далеко. Але варто сказати, що й на цьому етапі стає зрозумілим сучасний підхід до виконання цього житлового проекту. По–перше, не те що зовнішні, а й навіть міжквартирні стіни виконані із залізобетону. Це значно покращує звукоізоляцію, тож вечірка сусідів або чужі музичні смаки ніяк не вплинуть на спокійний перебіг вечора у колі сім’ї.

Також варто сказати про вентильований фасад та утеплення мінеральною ватою. З одного боку це означає природну та якісну циркуляцію повітря у майбутніх квартирах. Водночас житло не буде швидко втрачати тепло у холодні місяці. Буде створений певний мікроклімат, який оптимально підходить людям, що житимуть у цих апартаментах, і вже зараз створюється основа для нього. Влітку не буде надто спекотно і, тим паче, душно, а взимку — не буде холодно.

Крім комфорту є актуальною ще одна сторона питання: будинок, який має вдало створений мікроклімат, можна опалювати за допомогою меншої кількості ресурсів. Відомо, що коефіцієнт корисної дії системи обігріву залежить не лише від її технологічного рівня, а й від того, наскільки ефективно буде розподілятися тепло по площі приміщення, яке опалюється. Комунікації ЖК «Щасливий» PLATINUM не тільки якісні, а й продумані таким чином, щоб використовувати максимально ті ресурси, які будуть вжиті. Це означає економію на опаленні у довгостроковій перспективі. Враховуючи, що будинок матиме автономні системи комунікації, вдасться зекономити досить суттєву суму, не жертвуючи комфортом.

Тому немає нічого дивного в тому, що вже зараз, коли будинок зовні ще досить далекий від фінальної стадії будівництва, пентхауси преміум–класу всі розпродані. Втім, ЖК «Щасливий» PLATINUM — це загалом елітний проект, тож будь–яка квартира у ньому на кілька рівнів вища, ніж більшість сучасних апартаментів у новобудовах. Водночас варто зазначити, що залишаються вільними квартири з терасами, досить великими, аби влаштовувати там справжню клубну вечірку або засмагати під сонцем у спекотні літні дні. Не варто гаяти час — слід вже зараз подумати про придбання таких апартаментів. По всім питанням купівлі нерухомості у ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові — телефонуйте (032) 294 95 32 та (067) 664 05 30. Відділи продажу знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26, проспект В. Чорновола, 67.