Як пройшов «Ремонт Day» від «НоваБудова»

23.12.2019

21 грудня 2019 року в пентхаусі 1 черги ЖК «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці (вул. Оксамитова, 9–А) відбувся «Ремонт Day», організований спільно з партнером «LESNIK.PRO».

Захід відвідало понад півсотні інвесторів і мешканців житлових комплексів від «НоваБудова», яких цікавило, як зекономити час і гроші на ремонті, а також, чи варто купувати квартиру з готовим ремонтом. Усе це відбулося у дворівневій умебльованій квартирі з повноцінним ремонтом, виконаним «LESNIK.PRO».

Андрій Лєснік, засновник і керуючий компанією «LESNIK.PRO» – компанії, що займається проєктуванням і втіленням у життя ексклюзивних дизайнерських ремонтів, розповів присутнім про особливості ремонту «під ключ». За його словами, в основі завжди має лежати проєкт – документ, який регламентує не лише всі типи робіт і їх кінцеву загальну вартість, але й слугує гарантією на виконані роботи. До речі, компанія надає гарантію – від 12 місяців на своє проєкти. Андрій Володимирович детально відповів на питання гостей про особливості ремонту, окремі процеси, поділився хитрощами, які допоможуть зекономити, та дрібницями, як зробити інтер’єр не тільки красивим, а й зручним.

Одним із партнерів заходу виступила компанія «Агромат». Представник компанії розповів про знижки й акційні програми, які зараз діють у їхній мережі. Зокрема гостей зацікавила програма «Новосел», яка дозволяє отримати знижку до 18%, безкоштовну доставку товарів і безкоштовну 3D–візуалізацію ванної кімнати.

Микола Смиковський, аналітик компанії «НоваБудова», опираючись на власний досвід, розповів про переваги інвестування в житлові комплекси від забудовника, зокрема порадив інвестувати в житло на етапі котловану, адже це дає можливість отримати найбільший прибуток із перепродажу. На його думку, купівля готової квартири з ремонтом – це теж вигідна інвестиція. І мова йде не лише про гроші, а й про час і нерви.

Усі гості отримали від компанії «НоваБудова» і наших партнерів сюрпризи – подарункові картки від «LESNIK.PRO» й «Агромат». Окрім того, присутні взяли участь у безпрограшній лотереї, серед головних призів якої виявилося кілька подарункових сертифікатів на ремонтні роботи на суму 15 000 грн!

Підписуйтесь на «НоваБудова» у Facebook, Instagram і YouTube, щоб не пропустити нічого цікавого. А також дивіться приклади робіт на Instagram–сторінці @lesnik.pro.

Телефонуйте до відділу ремонту компанії «НоваБудова» – і ми втілимо ваші мрії в життя: (044) 499 26 40; (067) 663 95 98.