Вигідні інвестиції на житло від компанії «НоваБудова» та безліч приємних подарунків!

01.11.2018

Вигідні інвестиції на житло від компанії «НоваБудова» та безліч приємних подарунків!

Полюбляєте сюрпризи? Для цього придбайте квартиру в ЖК «Щасливий» та ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові та гарантовано отримайте приємний подарунок.

Вже багато років поспіль ми успішно впроваджуємо свої проекти та завжди готуємо для покупців різноманітні сюрпризи і пропозиції. І цього разу ми вирішили допомогти вам в облаштуванні своєї домівки. Мрієте, щоб ваша оселя була комфортна і затишна? Придбайте квартиру в ЖК «Щасливий» та ЖК «Щасливий» PLATINUM в період з 1-го по 10-те листопада та гарантовано отримайте сертифікат номіналом у 5 000 гривень на покупку побутової техніки в мережі супермаркетів «Фокстрот».

Хочемо вам нагадати, що комплекси будуються за сучасними технологіями з високоякісних матеріалів. Комфорту і затишку мешканців ЖК сприяють зручне місце розташування, розвинена інфраструктура і облаштована територія. Ми безперервно працюємо над нашими об'єктами і успішно їх реалізовуємо. В даний момент ведуться активні роботи над спорудженням 16-го поверху в ЖК «Щасливий» і 3-го поверху ЖК «Щасливий» PLATINUM. Нещодавно ми закінчили облаштування прибудинкової території в ЖК «Щасливий», що на вул. Бігова.

Зацікавила наша пропозиція? Тоді телефонуйте: (067) 663 97 34; (067) 663 97 18, наші менеджери нададуть усю вичерпну інформацію, щодо комплексів та квартир у них. Або ж завітайте у відділи продажу нашої компанії по вул. Чайковського, 26 та на пр. В. Чорновола, 67.