Старт продажу підземного паркінгу в ЖК «Щасливий» у Львові!

22.01.2019

Старт продажу підземного паркінгу в ЖК «Щасливий» у Львові!

От і відшуміли Різдвяні свята, і прийшов час вступити у новий рік з усіма надіями і планами та з енергією для їхнього втілення. Компанія «НоваБудова» щиро вітає усіх з початком 2019 року, бажаючи натхнення, успіхів та реалізації мрій. Хай усі важливі плани успішно збудяться, а їхнє виконання надасть сил для подальшого розвитку.

Свої значні плани є й у компанії «НоваБудова», яка сповнена рішучості втілити їх у життя в найкращому вигляді задля своїх клієнтів. Зокрема йдеться про роботу над другим будинком житлового комплексу «Щасливий» у місці Львові. Працюючи над тим, щоб кожна деталь будівлі була виконана з найкращих матеріалів та як можна більш якісно, фахівці компанії також тримають високий темп роботи. Вже зараз закінчується побудова зовнішніх стін чотирнадцятого поверху. Також паралельно відбувається встановлення міжквартирних стін, а зовсім скоро почнеться етап монтажу вікон.

Керівництво компанії планує здати будинок вже у кінці цього року, що є можливим завдяки професіоналізму кожної групи працівників, починаючи від менеджерів, що закуповують матеріали з високими стандартами якості, і закінчуючи безпосередньо командами професійних будівельників, які найкращим чином цими матеріалами розпоряджаються.

Та це ще далеко не все! Вже готовий підземний паркінг під першим будинком у житловому комплексі «Щасливий». Тепер задоволені власники придбаного там житла, а також ті, хто скоро ними стане, можуть придбати місце на території паркінгу, де є всі умови для безпечного та зручного зберігання свого авто.

Переваги підземного паркінгу різноманітні і вкрай важливі для комфорту:

  • Перш за все, це захист автомобілю від впливу навколишнього середовища. Не важливо, яка на дворі пора року та яка погода — авто буде тут знаходитися у найкращих умовах для зберігання. Не доведеться турбуватися стосовно дощу, бруду, не потрібно буде довго розігрівати машину, що стояла цілу ніч на морозі.
  • Безпека для автівки від зловмисників. У підземному паркінгу ЖК «Щасливий» є система відеоспостереження та охорона. Доступ сюди є лише у мешканців будинку, а оптимальне розміщення камер відеонагляду робить підземний паркінг повністю безпечним місцем, де кожен крок фіксується, і жоден зловмисник не зможе проникнути сюди і тим паче залишитись невпізнаним.
  • Комфорт для власників авто. На те, щоб дістатися до свого автотранспорту, доведеться витратити лише кілька хвилин, щоб спуститися з апартаментів до паркінгу. Економія часу — важливий аргумент для людей, які звикли його цінувати.

Тож не варто зволікати — всім власникам квартир від компанії «НоваБудова» у Львові слід вже зараз підшуковувати для себе кращі місця у підземному паркінгу. А тим, хто лише планує придбати тут житло, варто звернути увагу на підземний паркінг як на вже не першу, але й далеко не найменш важливу перевагу житлового комплексу «Щасливий». Подробиці можна дізнатися, подзвонивши за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Або можна завітати безпосередньо в офіс компанії, що знаходиться за адресою: вул. Чайковського, 26 та просп. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).