Відкриття підземного паркінгу для продажу — перша новина нового року

23.01.2019

Святкові дні добігли до кінця, почався 2019 рік, у який варто увійти з оптимізмом та надією на реалізацію всіх планів та мрій. Компанія «НоваБудова» ще раз вітає всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим, сподіваючись, що 2019 стане тим важливим роком, що для більшості запам’ятається як позитивно–поворотний момент у житті.

Свої плани на цей рік є й у компанії «НоваБудова», чия команда фахівців продовжує активно працювати над другим будинком у житловому комплексі «Щасливий». Наразі закінчується побудова зовнішніх стін чотирнадцятого поверху. Також паралельно відбувається монтаж міжквартирних стін, а зовсім скоро почнеться етап встановлення вікон.

На цьому приємні новини не закінчуються. На самому початку року «НоваБудова» починає показувати результати роботи. Вже готовий підземний паркінг під першим будинком у ЖК «Щасливий». Тепер задоволені власники придбаного там житла, а також ті, хто скоро його там придбає, можуть купити собі місце на території паркінгу.

Переваги користування паркінгом чисельні:

  • Перш за все, це безпека авто від негативного впливу навколишнього середовища.

    Ані дощ, ані бруд, ані мороз не зможуть вплинути на екстер’єр автівки та на роботу її внутрішніх вузлів. Не потрібно хвилюватися про те, як погода відзначиться на корпусі авто, не доведеться півгодини прогрівати машину після холодної зимової ночі.

  • Безпека для авто від крадіїв та хуліганів.

    У підземному паркінгу житлового комплексу «Щасливий» є система відеонагляду, яка охоплює все внутрішнє приміщення. Крім того, тут діє й охорона, яка забезпечує безпеку довіреного багатоколісного майна.

  • Комфорт для власників авто.

    Підземний паркінг знаходиться у безпосередній близькості до будинку, власне, під ним. Тому не доведеться витрачати час на те, щоб дістатися до машини. Власнику потрібно буде лише кілька хвилин, щоб спуститися з апартаментів до свого паркувального місця.

Висновок тут можна зробити лише один: усім власникам квартир від компанії «НоваБудова» слід вже зараз шукати для себе кращі місця у підземному паркінгу. А тим, хто лише планує придбати тут житло, варто звернути увагу на підземний паркінг як на вже не першу, але й далеко не найменш важливу перевагу ЖК «Щасливий». Подробиці можна дізнатися, подзвонивши за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Або можна завітати безпосередньо в офіс компанії, що знаходиться за адресою: вул. Чайковського, 26 та просп. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).