Відчуйте рівень нового життя вже сьогодні! Інвестуйте розумно в житло бізнес класу в ЖК «Щасливий» PLATINUM!

29.11.2018

Відчуйте рівень нового життя вже сьогодні! Інвестуйте розумно в житло бізнес класу в ЖК «Щасливий» PLATINUM!

Хочете відчути стандарти європейського життя? Прагнете жити в особливому середовищі в умовах преміум-класу? Ми знаємо, як задовольнити усі ваші бажання та потреби! Інвестуйте в житло ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові та насолоджуйтесь комфортом! Поспішайте, незабаром подорожчання.

Ми раді анонсувати вам про нові етапи будівництва цього житлового комплексу. Вже завершено спорудження 4-го поверху 22-поверхівки. Будівельники інтенсивно працюють над спорудженням моноліту 5 поверху. Загалом, кінець будівництва планується на грудень 2020 року.

ЖК «Щасливий» PLATINUM — це багатоповерхівка із унікальною культурою комфорту та успішності. Будинок споруджується за найкращими західними традиціями. Не дивуйтеся, якщо побачите подібну споруду у Відні чи Лейпцигу. Цей житловий комплекс нашої компанії гармонійно спроектовано. До вашої уваги пропонується велика кількість планувань, та можливість купити квартиру із власною терасою. Лише уявіть львівські вечори, які ви споглядатимете з висоти.

Цей сучасний житловий будинок не тільки привабливий зовні, але й міцний всередині. Його споруджують за монолітно-каркасною технологією, яка відома довговічністю та новими можливостями проектування комфортного життя. Варто додати, фасад будинку є вентильованим, а стіни утеплені якісною мінеральною ватою, що забезпечує захист від зовнішніх чинників та гарну звукоізоляцію.

Крім цього, ЖК «Щасливий» PLATINUM відзначається комплексною системою безпеки. До неї належать: цілодобова охорона, камери відеоспостереження та закрита територія. Також, житловий будинок буде оснащено комплексною протипожежною системою, яка включатиме:

  •  оповіщення;
  •  димовидалення;
  •  протипожежний водопровід;
  •  захист від блискавки;
  •  адресну сигналізацію гасіння пожеж;
  •  пожежний ліфт із можливістю транспортування пожежних підрозділів.

ЖК «Щасливий» PLATINUM має ще багато приємних переваг та сюрпризів. Дізнавайтеся більше у кваліфікованих менеджерів компанії «НоваБудова», телефонуйте за номерами : (067) 663 97 34; (067) 663 97 18. Також, чекаємо вас у відділах продажів у Львові, що розташовані за адресами: вул. Чайковського, 26 та пр. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).