Робота над проектом ЖК «Щасливий» PLATINUM триває!

06.09.2019

Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM – проект бізнес-класу, що означає високі вимоги до якості всіх його елементів, починаючи від матеріалів, закінчуючи плануванням і прибудинковою територію. Тому не дивно, що, хоча до здачі будівлі в експлуатацію ще залишилося вдосталь часу, робота над проектом кипить. І за минулий місяць вже є відчутні зміни та прогрес у будівництві.

Що відбувається безпосередньо у будівлі

Всього ЖК «Щасливий» PLATINUM матиме 22 поверхи, що робить його однією з найвищих будівель у місті. Наразі відбуваються наступні роботи: 

  • Монолітні перекриття встановлені вже на 19 поверсі. Це означає, що завершується один із головних етапів будівництва. 
  • Зовнішні стіни у будівлі встановлюються з керамоблоків. Це сучасний матеріал, що відзначається довговічністю і зручністю у експлуатації. І зараз тривають роботи з монтажу керамоблоків на рівні 17 поверху.
  • Приблизно до висоти 17 поверху дійшли і роботи зі встановлення внутрішніх міжкімнатних стін, що виконані з газоблоків – матеріалу, який чудово пристосований для створення комфортного мікроклімату у помешканні. 

На якому етапі інфраструктура території біля будинку

Одна з головних принад інфраструктури ЖК – підземний паркінг, завдяки якому в жителів будинку завжди буде можливість дістатися автівки за лічені хвилини, а та буде убезпечена і від сторонніх, і від негоди. Першу частину паркінгу залито, йде підготовка до заливки другої. А придбати місце в паркінгу можна вже зараз. 

Будинок буде здано в експлуатацію в 2020 році, але якщо прийти на перегляд сьогодні, стає очевидно, що чекати залишилось зовсім недовго. Тому, наприклад, купівля комерційних приміщень у будівлі вже зараз є дуже вигідною інвестицією з точки зору її фінансового потенціалу.

Аби не проґавити можливість вибрати оптимальний варіант саме свого житла в проекті бізнес-класу неподалік від центру Львова, інвестувати слід вже зараз. Телефонуйте: (067) 664 05 30 і (067) 664 07 86. Відділи продажів знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26; проспект В. Чорновола, 67.