«Real Estate Invest Forum»: як це було

05.04.2021

3 квітня 2021 року в конференц-залі «Road» відбувся вже традиційний захід, присвячений інвестуванню в нерухомість – «Real Estate Invest Forum». Організатором форуму стала компанія «НоваБудова».

Додамо, що, зважаючи на ситуацію, захід відбувся із суворим дотриманням усіх необхідних заходів безпеки: вимірювання температури, роздача медичних масок, дотримання дистанції.

«Real Estate Invest Forum» відкрив генеральний директор компанії «НоваБудова» Євген Савочка, який наголосив на тому, що інвестиції в нерухомість – це дійсно вигідний і прогнозований бізнес, з якого можна отримувати стабільний прибуток.

Ця ж думка в тій чи іншій формі фігурувала у виступах більшості запрошених спікерів, які не лише знають усе про нерухомість, а й поділилися цією інформацією з гостями заходу.

Загалом «Real Estate Invest Forum» запам’ятався дійсно ґрунтовними й цікавими лекціями, присвяченими різним аспектам інвестування в нерухомість.

  • Насамперед, звичайно, доповідачі розповіли про найбільш вигідні пропозиції на ринку нерухомості Києва та області. Зокрема повністю чи частково цій темі було присвячено виступи хедлайнера форуму Андрія Оністрата («Бегущего Банкира»), Валерія Буришина з «BudNews UA», Костянтина Голуб’ятникова з «Young Business Club». Прибутки, ризики, кейси – спеціалісти розібрали будівельний ринок столиці на молекули. А Сергій Леснік із компанії «НоваБудова» презентував нові, інвестиційно привабливі проєкти забудовника в Києві та Львові.

  • З іншого боку, прозвучала інформація про ризикові об’єкти, про ненадійних забудовників та негативні явища на ринку нерухомості. Наприклад, Роман Моісеєнко, директор і засновник агентства нерухомості «Sinai», розповів про вплив пандемії на ринок комерційної нерухомості та уникнення негативних наслідків, спричинених нею. Також про вплив пандемії говорила Катерина Тьо, маркетинг-менеджер «DOM.RIA». А Валерій Буришин поділився інформацією про скандальних забудовників і їх проєкти, а також про те, як правильно перевіряти забудовника перед придбанням у нього нерухомості.

  • Частину доповідей було присвячено аналітичним матеріалам, які дають можливість краще зрозуміти, куди рухається ринок і які запити на сьогодні є найпопулярнішими. Цьому присвятила свою розповідь Катерина Тьо з «DOM.RIA». Ще один аналітичний матеріал стосувався найбільш ефективних шляхів реклами нерухомості в інтернеті, про що розповів Семен Кременюк – один із керівників компанії «AIR Media-Tech».
  • Окрім цього, виступи спікерів стосувалися інших важливих питань, пов’язаних із ринком нерухомості. Наприклад, Валентина Матвєєва з «Ощадбанку» розповіла про найпопулярніші типи кредитів, зокрема про іпотечний кредит під 7% та умови його отримання. А представник компанії «Агромат» Володимир Жмурко поділився вигідними стратегіями, які дозволяють зробити якісний, але недорогий ремонт у квартирі під продаж чи оренду.

Звісно, «Real Estate Invest Forum» не обмежився виступами спікерів. Участь у форумі взяло понад 150 гостей, які, крім необхідних знань, отримали також багато корисних зв’язків та знайомств. А це було одним із пріоритетних завдань цього заходу.

Судячи з неймовірної кількості позитивних відгуків, «Real Estate Invest Forum» дійсно вдався і дав гостям форуму саме ту інформацію, на яку вони очікували. Тож уже зовсім скоро подібний форум буде проведено також і у Львові. А влітку очікуйте на ще один «Real Estate Invest Forum» у Києві!