Проект бізнес–класу ЖК «Щасливий» PLATINUM — з кожним днем щось нове

29.03.2019

Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM є проектом елітного житла. Інфраструктура, планування кімнат, розміри апартаментів і розташування поблизу до центру Львова — це лише найбільш очевидні переваги проекту. Високий клас будівлі проявляється не тільки в цьому, а й у кожній деталі, починаючи з матеріалів, які застосовуються для її створення.

Стіни, що стоятимуть десятиліттями

Будинок матиме 22 поверхи, що робить його одним з найвищих у цьому районі Львова. Наразі відбувається встановлення внутрішніх стін на 10 поверсі. Вони виповнені із залізобетону. Це композитний матеріал, в якому сталева арматура заливається якісним бетоном. Переваги залізобетону:

  • Високий рівень міцності. Металевий каркас є надійною основою цього матеріалу, який зміцнює бетон.
  • Стійкість до перепадів температури, тиску, рівня вологості.
  • Довговічність. Бетон захищає металеву арматуру від корозії та будь–яких інших негативних змін структури з плином часу.
  • Естетичність конструкцій та різноманіття можливих форм. Досягається завдяки варіативності металевих конструкцій, які вже потім заливають бетоном.

Незабаром почнеться робота вже над 11 поверхом будівлі.

На перших двох поверхах будуть розміщуватися комерційні приміщення, вище — житлові. Від третього і до двадцять другого поверху будинку його зовнішні стіни викладаються керамоблоком. Так називається штучний керамічний камінь з пористою структурою. Це сучасний та якісний матеріал, який має низку переваг, що робить його популярним для проектів житла бізнес–класу, як ЖК «Щасливий» PLATINUM:

  • Високий рівень шумоізоляції. Місце будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM на проспекті В. Чорновола знаходиться поблизу центру міста, неподалік від двох торговельних центрів. Це зручно для жителів будинку, але великий потік людей означає також і гамір. Саме для того, щоб шум вулиць не проникав додому, і використовується керамоблок.
  • Ефективна теплоізоляція. З одного боку — це допоможе більш ефективно обігріти квартиру взимку, з іншого — не пропускати в дім надмірне тепло у спекотні літні дні. Це дозволяє створити зручний мікроклімат в квартирі.
  • Легкість блоків загалом зменшує навантаження на конструкцію будівлі.
  • У складі керамоблоків містяться тільки екологічно чисті матеріали, котрі є безпечними для людей.

Незабаром почнеться встановлення зовнішніх стін з цього матеріалу вже на сьомому поверсі будинку.

Робота над таким проектом елітного житла є досить складною, але будівельним групам компанії «НоваБудова» вдається витримувати високий темп. Завдяки цьому будинок планується здавати в експлуатацію вже у грудні 2020 року.

Вибрати кращий для себе варіант житла можна вже зараз!

Попри те, що до кінця будівництва залишається більше року, потенційні покупці вже зараз можуть на власні очі побачити прогрес у роботі над проектом. Водночас ціна на квадратний метр залишається нижчою, ніж середня на ринку для проектів цього класу. Тому зараз, кращий час переконатися у тому, що «НоваБудова» дійсно створює якісний проект, і підібрати варіант квартири на свій смак.

Варто поквапитись, апартаменти активно купують вже зараз. Наразі залишилось лише дві однокімнатні квартири, вікна яких виходять на проспект В. Чорновола. Площа цих апартаментів — 44 квадратні метри, тож вони підійдуть не лише тим, хто живе сам, а й сім’ям, члени яких люблять відкритий простір.

Також все ще вільними є особливі варіанти — квартири з великими відкритими терасами на третьому поверсі будівлі. Вони виділяють квартири, яким належать з–поміж інших, завдяки тим можливостям, які відкривають власникам цих апартаментів. На терасах можна влаштовувати пікніки, засмагати влітку або ж використати для власних проектів, наприклад, організуючи невеликі приватні виставки, вечірки, ділові та звані вечері тощо.

По всім питанням придбання нерухомості в ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові, телефонуйте: (032) 294 95 32 та (067) 664 05 30. Відділи продажу знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26, проспект В. Чорновола, 67.