Про останні виконані роботи на будівництві ЖК «Щасливий» PLATINUM

25.11.2020

Триває робота в ЖК «Щасливий» PLATINUM. Команда будівельників доводить до кінця різні аспекти проекту. Тож варто більш докладно розповісти про прогрес у будівництві за останні тижні.

Фасад будинку – ключовий елемент екстер’єру ЖК. І зараз у житловому комплексі «Щасливий» PLATINUM він готовий вже на 70%. Це означає, що команди фахівців, які працюють над цим елементом проекту, переходять до останнього етапу роботи, який планується закінчити найближчим часом.

Також за останній місяць було закінчено такі роботи:

  • Встановлення дверних коробок. Це перший етап монтажу дверей, і він завершений на 100% на всіх поверхах.
  • Укладання плитки у місцях загального користування, як от у коридорах тощо. Цей тип робіт залишилося завершити лише на сходових клітинах.

Також у місцях загального користування почався фінальний етап оздоблення стель та стін. Командам фахівців, які працюють над будинком, вдається тримати високий темп, завдяки чому вже зараз ведуться роботи по вентиляції димовиведення на рівні 1 та 2 поверхів, а встановлення ліфтів буде завершене до кінця поточного місяця. Всього ліфтів буде три – для іще більшого комфорту мешканців, яким не доведеться чекати можливості піднятися на свій поверх, а також стане легше перевозити речі.

Не варто тягнути час із вибором своєї квартири. Однокімнатних квартир площею 47 квадратних метрів залишилося тільки дві! А якщо хочете іще більш простору, зверніть увагу на вільні двокімнатні квартири. Обирайте краєвид, який захочете бачити з вікон кожного дня: на Парк 700-річчя Львова або на Ратушу і старе місто.

Телефонуйте: 067 664 05 30 і 032 294 95 32 – і дізнавайтеся додаткові подробиці про хід будівництва. Відділи продажу знаходяться на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.