По–справжньому сяюче життя: яким буде найвищий ЖК у центральній частині Львова

03.08.2020

Що таке ідеальна квартира? Це житло з прекрасними краєвидами з вікон та тераси, просторими кімнатами, у надійному житловому комплексі та – найголовніше – з чудовою інфраструктурою. Прогулятися парком, відвести дитину в школу чи в дитсадок, зайнятися спортом, сходити за покупками – усе це має бути можливим у межах вашого ідеального житла, адже саме такі дрібниці і роблять наше життя по–справжньому комфортним.

Й усі ці аспекти об’єднують у собі квартири в ЖК «Щасливий» PLATINUM. Найвищий житловий комплекс у центрі Львова може вразити своїх майбутніх мешканців не лише неймовірною архітектурою та престижем, а й максимальним комфортом. Обираючи ЖК «Щасливий» PLATINUM, ви отримуєте близькість до старого міста, затишний парк 700–річчя Львова, великий вибір дитячих садків та шкіл, зручні фітнес–клуби та улюблені торгові центри зовсім поруч до будинку.

Лише уявіть: щоранку ви прокидаєтеся в улюбленій квартирі, заварюєте перше горнятко кави і насолоджуєтеся ним на своїй просторій терасі з прекрасною панорамою Львова. Що приверне вашу увагу сьогодні? Вид на старовинну Ратушу чи на Замкову гору?

А далі, куди б вам не потрібно було, ви зробите це з максимальним комфортом. Потрібно зробити покупки? У житловому комплексі є улюблений супермаркет «Сільпо».

Потрібно поїхати по справах в центр? Декілька хвилин – і ви вже на місці. Потрібно заправити автівку? Не варто далеко їхати: кращі АЗС вже поряд з вами. Дітям потрібно в школу? Ви можете простежити, як вони дістаються до неї, не виходячи зі своєї квартири, адже все це так близько до вас. А увечері, де б ви не опинилися у вирі справ, ви побачите свою домівку звідусіль, адже тут є унікальна підсвітка, яка додає шарму усьому проспекту.

ЖК «Щасливий» PLATINUM – це не лише життя в центрі успіху, а й максимальний комфорт та естетика, яких ви дійсно варті. Тут ідеально поєднується стиль та зручність. Тут є планування, які враховують усі нюанси розташування; консьєрж–сервіс у холі будинку; підземний паркінг для безпеки ваших авто; дитячий майданчик під охороною комплексу. А ще – неймовірна краса, яка оточуватиме вас постійно, адже ЖК «Щасливий» PLATINUM – це модерна архітектурна окраса Шевченківського району Львова зі своїм унікальним екстер'єром.

І все це може стати не лише вашою затишною домівкою, а й однією з найкращих інвестицій. ЖК «Щасливий» PLATINUM – преміум–житло, ціна на яке буде лише зростати з кожним роком. Прибутковість цієї інвестиції складає 25–30% річних, а попит на квартири в житловому комплексі лише збільшується. Вартість квадратного метру в ЖК стрімко зростає, і після введення в експлуатацію сягатиме понад 40 000 грн.

Усе в ЖК «Щасливий» PLATINUM говорить про престиж, комфорт та унікальність. Тут пропрацьовано кожну деталь: від сучасних технологій будівництва (монолітно–каркасне будівництво з домішками пенетрон, які роблять бетон вологостійким) до унікальної модерної архітектури та підсвітки. Це те житло, де хочеться по–справжньому жити, і та інвестиція, яку дійсно варто зробити.

Устигніть придбати квартиру в ЖК «Щасливий» PLATINUM на проспекті В. Чорновола.

Живіть у стилі PLATINUM!

Звертайтеся за консультаціями до менеджерів відділу продажу за телефоном: 067 664 05 30; 067 664 07 86.

Адреси відділів продажу: просп. В. Чорновола, 67; вул. Чайковського, 26.