Останні етапи будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM

02.06.2021

Елітний житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM, що знаходиться неподалік від центру Львова, вже майже готовий до заселення першими власниками просторих та комфортабельних квартир.

Над деякими елементами будівлі роботи тривають, але вони перейшли до фінальних етапів згідно з планом будівництва. До цих робіт належать:

  • стяжка та утеплення покрівлі готові наполовину;
  • мокрий фасад будівлі готовий на 95%;
  • йдуть роботи над покрівлею стилобата – частини будинку, де буде супермаркет «Сільпо»;
  • стяжка на першому поверсі «Сільпо» готова на 90%;
  • монтування керамограніту завершене на 65%.

За минулий місяць низку робіт було доведено до кінця. Наприклад, конструкції для воріт в’їзду до паркінгу та супермаркету змонтовані та повністю завершені. Також у приміщеннях паркінгу вже завершене монтування промпідлоги. Робочі закінчують і роботу над внутрішніми приміщеннями. Так, на фінальному етапі – оздоблення холу ЖК.

Не дивно, що всього залишилося менше 10 вільних квартир у комплексі. Вони чекають на власників, тож не баріться: незабаром ціна на квадратний метр виросте. Тож купіть квартиру мрії з максимально можливою вигодою.

Телефонуйте: 067 664 05 30 і 032 294 95 32 – і дізнавайтеся всі подробиці щодо вільних квартир та можливостей вигідної купівлі за умовами розтермінування. Відділи продажу знаходяться на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.