Компанія «НоваБудова» отримала нагороду як кращий забудовник року за рівнем сервісу!

01.12.2021

«НоваБудова» завжди позиціонує якість будівництва як найвищу цінність компанії. Це запорука нашого успіху та причина того, чому нам довіряють тисячі родин у Києві та Львові.

Тож раді повідомити, що це відзначають не лише наші інвестори, а й спеціалісти й експерти будівельного ринку, які щороку нагороджують найкращі будівельні компанії та житлові комплекси. Майже кожного року «НоваБудова» та наші житлові комплекси отримують відзнаки, які свідчать про якість будівельних робіт й обслуговування вже готових об’єктів.

2021 рік не став винятком! Компанія «НоваБудова» стала лауреатом премії «Лідер року. Новобудови DOM.RIA» як кращий девелопер України. Експерти проаналізували 358 будівельних компаній в Україні та визначили переможців з найвищим рівнем сервісу. Нашу компанію відзначено як таку, що кожного дня розвиває ринок нерухомості та економіку держави, завдяки чому українці мають можливість отримати не просто квадратні метри, а справді омріяне житло!

Та це ще не все! У номінації «Лідер сервісу» експерти відзначили ЖК «Щасливий» – львівський проєкт від компанії «НоваБудова». Наш комплекс визнано кращим серед 1511 новобудов із усієї України! Це ще раз доводить, що побудувати житловий комплекс – це лише половина справи. Забезпечити нормальне функціонування ЖК, подбати про зручність і комфорту усіх мешканців – ось те, що перетворює житловий об’єкт на затишний і комфортний дім!

Дякуємо, що ви з нами. Зробимо все можливе, щоб у наступному році лише підвищувати планку й радувати вас новими проєктами та відмінним сервісом у вже існуючих комплексах.