Хід будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM у жовтні

01.11.2019

ЖК «Щасливий» PLATINUM, що знаходиться неподалік від центру Львова, на проспекті Чорновола, зараз у розпалі будівництва. Розповідаємо про виконані за останній місяць роботи.

З моноліту зроблено стіни, що становлять каркас будівлі. Цей матеріал надзвичайно міцний і надійний. Робота над встановленням стін уже фактично завершена, а це – 22 поверхи. До речі, ЖК «Щасливий» PLATINUM – одна з найвищих будівель у місті і найвища у своєму районі.

Стіни між кімнатами у квартирах зроблені із газоблоків. Зовнішні стіни виконано з керамоблоків. Робота над їхнім встановленням вже відбувається на рівні 20 поверху.  

Паралельно відбувається облаштування підземного паркінгу, який знаходитиметься під комерційними приміщеннями, що теж доступні для купівлі. Зокрема під великим приміщенням площею 1551 квадратний метр! Його можна придбати для масштабного проєкту або партнерського бізнесу.  

Придбати квартиру, паркомісце або комерційну нерухомість у будівлі можна вже зараз, поки ціна за квадратний метр особливо вигідна. Дзвоніть: (067) 664 05 30 і (067) 664 07 86. Відділи продажу знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26; проспект В. Чорновола, 67.