Інвестуйте в житло і отримуйте чудові подарунки від компанії «НоваБудова»

06.11.2018

Інвестуйте в житло і отримуйте чудові подарунки від компанії «НоваБудова»

 

 

Друзі, поспішайте зробити вклад в житло в ЖК «Щасливий», або ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові та гарантовано отримуйте практичні подарунки від нас!

 

 

Наша компанія вкотре підготувала для вас нові акційні пропозиції. Ми прагнемо створити комфорт для вас у новій оселі на всіх рівнях, тому допомагаємо нашим щасливим покупцям із технікою для дому. Встигніть придбати житло* в ЖК «Щасливий» або ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові в період з 1 до 10 листопада і отримайте сертифікат вартістю в 5000 гривень на купівлю побутової техніки у «Фокстрот».

Нагадаємо вам, що компанія «НоваБудова» чудово зарекомендувала себе на українському ринку забудовників. Зокрема, за 13 років ми успішно реалізували 5 житлових комплексів і ввели в експлуатацію понад 23 житлових будинків. У 2016 році розпочато будівництво житлового комплексу комфорт-класу у Львові. Наразі, активно споруджується моноліт другого 16-ти поверхового будинку в ЖК «Щасливий». В цей час в ЖК «Щасливий» PLATINUM будівництво йде на рівні 3-го поверху.

Хочете дізнатися більше деталей про житлові комплекси та планування квартир? Телефонуйте за номерами: (067) 663 97 34; (067) 663 97 18 та наші компетентні менеджери дадуть відповіді на всі ваші запитання. Або ж, завітайте у відділи продажів компанії «НоваБудова» у Львові, що розташовані за адресами: вул. Чайковського, 26 та просп. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM). Ми завжди раді бачити вас!

 

 

*Під придбанням квартири мається на увазі підписання договору резервування нерухомого майна.