«Інвест Day» від «НоваБудова»: як пройшов форум для інвесторів

03.03.2020

29 лютого 2020 року відбувся «Інвест Day» – форум від компанії «НоваБудова», спрямований на те, щоб розповісти потенційним інвесторам, як правильно заробляти на нерухомості. А інвестори, які вже мають досвід вкладення коштів у нерухомість, змогли дізнатися про альтернативні способи заробітку на квадратних метрах, окрім перепродажу.

Спікери форуму, досвідчені інвестори з багаторічним досвідом у сфері нерухомості, розповіли присутнім, про найпоширеніші типи інвестицій, оптимальні види нерухомості для старту та мінімальний стартовий капітал, який знадобиться для цього. Важливим пунктом форуму став прогноз на поточний рік найпопулярніших варіантів для інвестицій у столиці й області. Експерти вважають, що оптимальним рішенням стануть 1– та 2–кімнатні квартири у великих ЖК комфорт–класу. Також присутні дізналися про вкладення коштів у котеджні містечка як альтернативу інвестиціям у житлові комплекси.

Одна з презентацій «Інвест Day» була присвячена темі ремонту у квартирах під оренду. Як зробити якісний ремонт, який би сподобався майбутнім орендаторам і мав би мінімальний період окупності? Про це також ішла мова на форумі, організованому компанією «НоваБудова». Ще одним важливим елементом заходу стала доповідь про державну програму кредитування «5–7–9» та іпотечне кредитування.

Окрім цікавих доповідей, усі учасники форуму отримали подарунки від організаторів і спонсорів заходу. А деякі щасливчики також виграли додатково цінні подарунки, зокрема змішувачі для води від компанії «Агромат», сертифікати на 10000 і 5000 грн для ремонту від «LESNIK PRO», сертифікати на місяць безкоштовних занять у спортивній академії «U.C.S.A».

«Інвест Day» стане не єдиним подібним заходом від «НоваБудова» в цьому році. Зокрема аналогічний форум відбудеться у Львові, у ЖК «Щасливий». Але й це – не останній захід, організований нашою компанією. Слідкуйте за новинами на сайті «НоваБудова» та в наших соцмережах й очікуйте найближчим часом на нові масштабні анонси.