Хід будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM

01.05.2021

Робота над львівським житловим комплексом «Щасливий» PLATINUM вже вийшла на фінальну пряму – вже незабаром кожен інвестор отримає документи на право власності. Відповідно і робота над проектом так само добігає кінця. Наразі як у будівлі, так і на прибудинковій території йдуть останні роботи, які мають підготувати проект до остаточної готовності. Навіть на останніх етапах будівництва робота не втрачає високий темп, тож про прогрес за останній місяць варто поговорити докладно. 

Робота безпосередньо у будівлі 

Наразі робота проходить по наступним напрямкам: 

  • закінчується робота над облаштуванням мокрого фасаду будинку; 

  • на першому та другому поверхах по фасаду вже йде встановлення плитки керамограніту; 

  • закінчується оздоблення загальних коридорів будинку ЖК; 

  • проводиться шпаклювання сходової клітини; 

  • на холодних переходах закінчується встановлення плитки. 

Окремо слід сказати про заливку монолітних вхідних сходів та встановлення оцинкованих перил на балконах 19-го та 20-го поверхів. Все це – фінальні штрихи, які остаточно надають будівлі того вигляду, який вона має згідно з проектом забудовника. Будинок ЖК максимально наблизився до готовності ззовні та зсередини.   

Завершення облаштування інфраструктури ЖК 

Всі комунікації вже проведені, і зараз повним ходом йде їхня перевірка та тестування. Також роботи тривають над паркінгом. Зараз вже відбувається встановлення фасаду до його в’їзду, а на початок травня заплановано облаштування там підлоги. 

Враховуючи такий рівень готовності, не дивно, що залишилося менше 10 вільних квартир! Встигніть стати власником комфортабельного житла бізнес-класу у кроковій доступності від самого історичного центру Львова! Телефонуйте: 067 664 05 30 і 032 294 95 32 – і дізнавайтеся всі подробиці щодо вільних квартир та можливостей вигідної купівлі. Відділи продажу знаходяться на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67