ФК UCSA продовжує участь у чемпіонаті Києво-Святошинського району

01.06.2021

Ми вже писали про те, що компанія «НоваБудова» стала одним із партнерів футбольного клубу UCSA, засновником та ідейним натхненником якого є Сергій Володимирович Леснік – директор із розвитку компанії «НоваБудова».

Нагадаємо, що ФК UCSA – це спільний українсько-бразильського футбольний проєкт, участь у якому бере зокрема Пабло Буено – футбольний функціонер, засновник футбольної агенції «MDEZ 360», агент зірки «Шахтаря» Тете.

Наразі дублюючий склад ФК UCSA продовжує свій шлях до підкорення футбольного Олімпу, беручи участь у попередньому раунді чемпіонату Києво-Святошинського району Київської області.

У минулу суботу команда максимально впевнено здолала ФК «Рома Плай» (Княжичі), перемігши суперників із рахунком 5:0. Хет-триком відзначився легіонер із Конго Блес Кусала. Також голи забивали Зафар Рахманов і президент ФК UCSA Сергій Леснік.

Колектив із Тарасівки продовжує боротися за вихід до наступної стадії змагань, тож компанія «НоваБудова» бажає ФК UCSA не зупинятися на досягнутому і показувати надалі таку ж видовищну гру!