Ексклюзивна пропозиція серед комерційних приміщень!

04.07.2019

У наявності приміщення площею від 36 до 1551 квадратних метрів – різноманіття варіантів для вашого бізнесу в комерційних приміщеннях на перших двох поверхах ЖК «Щасливий» PLATINUM.

Є кілька суттєвих причин, які роблять інвестування в ці приміщення дійсно вигідним:

  • Район на проспекті В.Чорновола вже зараз активно розвивається, і протягом наступних кількох років це місце перетвориться на бізнес-центр Львова.
  • Близькість до центру. Для бізнесу це означає великий потенціал, адже тут суттєвий потік людей, серед яких є як туристи, так і місцеві жителі з високим рівнем платоспроможності. 
  • Оскільки наразі район лише розвивається, можна встигнути зайняти свою нішу досить швидко і самому диктувати умови на ринку, аби конкуренти мусили підлаштовуватися під вас, а не навпаки.

Усі комерційні приміщення на перших двох поверхах ЖК цікаві і можуть використовуватися для різних цілей, однак серед них виділяється одна особлива пропозиція. Це ексклюзивний варіант для тих підприємців, хто хоче створити дійсно масштабний проект. 

Йдеться про приміщення яке:

  • розташоване на першому поверсі із фасадним входом; 
  • має площу 1551 квадратних метрів

Що б там не було розміщено, це місце буде привабливим не лише для жителів будинку та цільової аудиторії, а й стане своєрідним центром життя району. 

Наприклад, це може бути фешенебельний ресторан або інший популярний заклад. Крім того, вигідне розташування гарантує зручний і швидкий доступ для клієнтів. На комерційне приміщення першого поверху саме зараз діє особлива цінова пропозиція.

Тож не баріться. Дзвоніть: (067) 664 05 30 і (067) 664 07 86. Відділи продажів знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26, проспект В. Чорновола, 67.