Дайджест новин із будівництва ЖК «Щасливий PLATINUM»

23.10.2020

Елітний житловий комплекс ЖК «Щасливий» PLATINUM, що знаходиться у бізнес-центрі Львова, наразі впевнено і досить швидко наближається до повної готовності. А тепер конкретніше про виконану до цього моменту роботу.

Є низка елементів проекту, які завершена повністю:

  • розводка сантехніки та опалення у квартирах;
  • розводка електромережі у квартирах по точкам;
  • штукатурка стін у квартирах;
  • стяжка підлоги у квартирах.

Також суттєво просунулися роботи над фасадом. Основа вентильованого фасаду закінчена на 90%, а утеплення мінеральною ватою мокрого фасаду завершено на 70%. У місцях загального користування штукатурення стін та укладання плитки на підлозі завершені на 60%. Від 3 і до 16 поверху зараз йде встановлення дверей, яке завершено більше, ніж на половину.

Окремо слід сказати про дахову котельню. Монтаж обладнання там вже почався і триває повним ходом. Водночас йде встановлення газопроводу до котельні.

Будинок активно готується до приєднання до міських систем комунікацій. Розпочато роботи з прокладання мереж стічної каналізації. Водночас і системи водопостачання, і системи водовідведення теж у роботі. Зовнішня система газопроводу знаходиться на початкових етапах створення, що відповідає загальному плану будівництва та термінам.

До речі, баштовий кран, який виконував велику частину роботи на ранніх етапах, пов’язаних з будівництвом каркасу ЖК, вже демонтовано.

Тож будинок іще ближче наблизився до готовності. А це в свою чергу означає, що зовсім небагато залишилося і до наступного планового росту ціни на квадратний метр! Тож покваптеся: встигніть купити квартиру в елітному будинку зараз, коли ціна на житло тут не встигла вирости!

Телефонуйте: 067 664 05 30 і 032 294 95 32 – і дізнавайтеся додаткові подробиці про хід будівництва, а також приходьте на перегляд. Відділи продажу знаходяться на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.