Чому за час карантину знову стали популярними просторі квартири

25.09.2020

Придбання нового житла – важлива подія в нашому житті. Готуючись до цього відповідального кроку, ми зважаємо на багато факторів: локація майбутньої оселі, навколишня інфраструктура, надійність забудовника, ціна квадратного метра тощо. Проте треба враховувати не лише вартість квадратних метрів, а і їх загальну кількість. Особливо це актуально у час карантину, коли так хочеться більше простору для життя, зважаючи на необхідність якомога більше часу проводити вдома задля власної безпеки.

Обираючи велику квартиру, потрібно зокрема керуватися важливим чинником – рівнем інсоляції, тобто кількістю сонячної енергії на одиницю площі за одиницю часу. Простіше кажучи, житло має бути достатньо освітленим, а отже, мати великі панорамні вікна. Додатковий плюс – балкон у квартирі. Особливо, якщо він просторий і знаходиться на сонячній стороні.

Обрати саме таку квартиру, простору, сонячну, можна в житловому комплексі бізнес-класу «Щасливий PLATINUM». Майбутні мешканці ЖК точно знайдуть тут затишок і комфорт, а ще – розвинену інфраструктуру. Сучасний район у кількох хвилинах від центру Львова, усі необхідні комерційні заклади, великий парк неподалік, зони для відпочинку, спорту і вигулу домашніх улюбленців – ті переваги, які роблять придбання житла в ЖК «Щасливий PLATINUM» особливо привабливим.

Вигода від купівлі трикімнатної квартири в нашому комплексі полягає також у вартості квадратного метра: що більша площа, тим менша вартість! Скажімо, однокімнатна чи двокімнатна квартира коштуватиме 40 000 гривень за «квадрат». Зате аналогічна ціна трикімнатної квартири складає 35 000 гривень.

Простора квартира дозволяє реалізувати оригінальні дизайн-проєкти, перетворивши ваші апартаменти на витвір дизайнерського мистецтва. Наприклад, у житловому комплексі «Щасливий PLATINUM» є трикімнатні квартири площею 83 м². У них кухня поєднана із залом таким чином, що їх можна зробити як у форматі студії, так і окремими. До того ж і кухня, і зал мають окремий балкон, що додатково збільшує простір для втілення ідей.

Усі зазначені переваги ЖК бізнес-класу від компанії «НоваБудова» стали причиною того, що наразі вільних квартир у житловому комплексі «Щасливий PLATINUM» залишилося менше десяти. Якщо бажаєте отримати фахову консультацію та придбати просторе й комфортне житло від надійного забудовника, звертайтеся у відділ продажу ЖК Щасливий PLATINUM: просп. В. Чорновола, 67; вул. Чайковського, 26. Або телефонуйте: 067 664 05 46.