Чому планування квартир у ЖК «Щасливий» PLATINUM дуже вигідні?

25.01.2019

Чому планування квартир у ЖК «Щасливий» PLATINUM дуже вигідні?

Інвестувати вчасно — ось найкращий спосіб правильно розпоряджатися фінансовими можливостями. Такий вид інвестування може приймати різні форми, у тому числі йде мова і про час, який людина проводить вдома, у колі сім’ї. Хочеться мати місце, куди дійсно є бажання повертатися після робочого дня або, тим паче, після закордонної поїздки. І для того, щоб своя оселя була таким місцем, вона мусить бути не лише стильно оздоблена та декорована. Вона мусить мати й цікаве планування, з якого, фактично, починаються апартаменти.

Типове планування квартир, яке було розповсюджене у минулому столітті є чи не найбільшим недоліком житлових споруд, які тоді будували. Нудні, тісні, типові до сірості та жахливо одноманітні — цим вони буквально випивають натхнення та позитив. Можливо, примітивний функціоналізм та ударні темпи будівництва просто не залишали тодішнім фахівцям вибору, а можливо людей, яких селили у такі типові «панельки» та хрущовки», пригнічували задля загального збереження сірості натовпу. Особливо недоліки застарілих будинків стають очевидними для тих, хто має можливість у подорожах познайомитися зі справжньою архітектурою.

І зовсім не обов’язково зі старовинною, адже у Європі чи Америці й сучасні багатоквартирні будинки вміють планувати цікаво та по–своєму оригінально. У Львові не бракує будинків, яким більше 70–100 років, але мало які з них пропонують комфортні умови для життя. А житло, що претендує на чесний бізнес–клас, мусить поєднувати і стиль, і функціональність. Таким є житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM.

Тут людина дійсно буде відчувати себе вільною — у можливості жити за власними правилами та у втіленні свого характеру через власне житло, яке дійсно буде відрізнятися від того, яке людина бачила досі. Водночас надмірної кричущої оригінальності, яка б негативно вплинула на рівень комфорту, не буде так само. Житло тут є зручним, функціональним та таким, де можна звити затишне гніздечко.

Особливості планування у ЖК «Щасливий» PLATINUM:

  • Приміщення квартир широкі, а не лише довгі та витягнуті. Спальні та гостьові кімнати у апартаментах тут не здаються коридорами. У квартирах дихається вільно і відчувається простір.
  • Сучасне планування означає побільше відкритого простору. Це виражається у відсутності коридорів або ж у тому, що під коридор відводиться зовсім невеликий простір.
  • Також популярним є поєднання кухні та вітальні в одне велике приміщення. Завдяки великому простору та грамотній роботі над деталями планування запахи їжі залишатимуться виключно коло плити.
  • Відчуття простору посилюється завдяки двом важливим деталям. Перша деталь планування — це великі вікна, які пропускають як можна більше природного світла, а це ще більше розширює простір квартири. У кожній кімнаті може бути кілька вікон. Друга деталь, яка підкреслює простір — високі стелі.
  • Велика ванна кімната, де можна ніжитися у теплій воді та насолоджуватися розслабленістю приємного вечора.
  • Ще один куточок для відпочинку — балкон або лоджія. Там приємно проводити вечори під пледом та насолоджуватися краєвидом міста, що засинає.

«Щасливий» PLATINUM — це житловий комплекс дійсно високого класу, і тому кожен квадратний метр тут використано по–справжньому ефективно, так, щоб власники квартири отримали максимум задоволення від перебування у її стінах. Вельми популярним для розгляду варіантом є апартаменти, що знаходяться на найвищих поверхах. Звідти відкривається запаморочливий краєвид. А от типових недоліків від проживання на висоті немає: вантажний та пасажирський ліфти швидко доставлять вас на потрібний поверх.

Ще один цікавий варіант — апартаменти на третьому поверсі. Тут є квартири з великими терасами, де можна навіть засмагати влітку, лежачи на шезлонгах. Втім, загальні тераси для всіх жителів поверху є на кожному з них.

Кількість кімнат в квартирах варіюється, тож кожен може підібрати те, що потрібно саме йому. І у квартирі з однією спальнею не буде тісно завдяки об’єднанню кухні та вітальні й простору кімнат. Якщо ж йде мова про сім’ю з дитиною, то, хай яким енергійним не був малюк, тісно з ним у багатокімнатних апартаментах не буде.

Тож не варто гаяти час — на кожному поверсі квартири ЖК «Щасливий» PLATINUM відрізняються між собою в деталях, тож варто вже почати вибирати, поки є варіанти для вибору. По всім питанням придбання нерухомості у ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові — телефонуйте (032) 294 95 32, (067) 664 05 30. Відділи продажу знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26 та проспект В. Чорновола, 67.