Час для інвестицій настав — ЖК «Щасливий» PLATINUM чекає на тебе! Ділимося останніми новинами з будівельного майданчика.

12.10.2018

 

Час для інвестицій настав — ЖК «Щасливий» PLATINUM чекає на тебе!

 

Як ми вже повідомляли раніше, в будинку ЖК «Щасливий» PLATINUM оголошено старт продажу квартир. Саме час здійснити вдале капіталовкладення у нерухомість, а тих, хто вже визначився з інвестиціями, ми ознайомлюємо з комплексом та розповідаємо про хід будівництва.

Швидкими темпами зводиться будинок преміум класу ЖК «Щасливий» PLATINUM. Вже залитий фундамент і активно проводяться роботи на рівні другого поверху.

Стіни будівлі будуть побудовані з керамічних блоків та утеплені мінеральною ватою. Це забезпечить високу теплоізоляцію, довговічність, екологічність та звукоізоляцію.

На даху планують розмістити власну котельню. Наявність автономного опалення дасть можливість самостійно регулювати температурні показники.

               Особливості та переваги житлового комплексу

22-поверховий будинок буде мати усе необхідне для комфортного життя своїх мешканців.

 

  1. На першому поверсі у просторому лобі вас завжди зустріне консьєрж.
  2. Сучасні ліфти подарують відчуття безпеки та надійності.
  3. На території знаходитиметься підземний паркінг з цілодобовою охороною. Отже ваше авто буде завжди під наглядом та у безпеці.
  4. Приміщення, що відведені під комерційну діяльність, дозволять отримати великий спектр послуг та розвинути власну справу, не полишаючи межі комплексу.

 

Термін здачі будинку в експлуатацію заплановано на грудень 2020 року. Але, це не привід відкладати інвестування. Як правило, вартість житла зростатиме залежно від готовності будинку. Не зволікайте, придбайте квартиру за вигідною ціною вже сьогодні! І, наостанок, який би поверх ви не обрали, вартість житла залишиться незмінною.

Ознайомитись детальніше з плануваннями квартир, оцінити переваги ЖК, ви можете у відділах продажу, що знаходяться за адресою: м. Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 67 та вул. Чайковського, 26, або телефонуйте: (032) 294 95 17, (067) 664 03 62.