Як вибрати та купити квартиру у новобудові Львова

03.09.2019

Попри те, що ринок нерухомості у Львові досить різноманітний, все більшою популярністю користуються саме новобудови.

Вибираючи житло для себе, клієнт забудовника керується власними індивідуальними критеріями підбору, тоді як інвестування в нерухомість вимагає підлаштовуватися під тенденції ринку. Вигідним інвестування може бути тоді, коли розрив між сумою, вкладеною в купівлю, та ціною продажу є дійсно значною. Цього можна досягти кількома способами:

  • Купити квартиру з уже готовим ремонтом. Це зменшує додаткові витрати після купівлі.

  • Вибирати житло у районі, що має потенціал стати максимально розвиненим в плані інфраструктури через певний час. Ріст рівня інфраструктури збільшить ціну в майбутньому.

  • Вибрати найбільш ліквідний варіант. Ліквідність – це характеристика товару, яка визначає його актуальність і потенційну популярність. Наприклад, велике житло з дизайнерським ремонтом може коштувати вельми значну суму. Однак зацікавити цей проект може не так багато людей, що уповільнить його продаж. І навпаки, ліквідний об’єкт інвестування привертає велике коло аудиторії, що допоможе швидше отримати прибуток від перепродажу.

Що ж стосується купівлі квартири для себе, то тут, крім індивідуальних вимог, слід врахувати кілька важливих універсальних рекомендацій.

1. Репутація забудовника. Вигода купівлі квартири у новобудові Львова в справедливій ціні при безкомпромісній якості. Слідкуйте, щоб забудовник працював на ринку хоча б десять років і мав дійсно чисту репутацію. Тоді можна інвестувати в його проект без остраху.

2. Місцезнаходження. У місті неоднозначна транспортна ситуація. Відтак на це слід обов’язково звернути увагу.

3. Важливий критерій, який гарантує, що купити квартиру у новобудові Львова вдасться вдало, це комбінація турботи про клієнтів і використання сучасних принципів будівництва. Планування, комунікації, інфраструктура території навколо будинку – усе це має зробити життя людей тут дійсно комфортним. Якщо це так, значить вибір правильний.