Створюємо весняний настрій: свіжі поради для будь-якої квартири!

15.03.2018

Вам теж здається, що весна затримується? Скучили за її теплом і не хочете чекати? Ми теж так думаємо. А тому, що може бути краще, ніж створити її хоча б у себе вдома? Адже головне – припіднятий настрій і приємна, світла атмосфера. Подарувати собі та своїм близьким сонячні відчуття насправді дуже легко. І ми спробуємо вам у цьому допомогти! У цій статті ми зібрали найстильніші та актуальні приклади, як швидко і легко освіжити інтер’єр будь-якої квартири.

№1: Місце, де вам завжди раді

Створити неповторну атмосферу можна ще на самому вході до вашої оселі. А все завдячуючи такому простому, але вкрай ефектному і яскравому віночку у весняній інтерпретації. Дивіться та надихайтеся ідеями.



 

Ідея №2: Квіти в інтер’єрі
Часто за весняні свята в нас вдома накопичується чимало квітів та букетів. І з їх допомогою можна небанально прикрасити не лише одну кімнату, але всю оселю. Наприклад, розмістивши у невеликих скляних баночках на підвіконнях чи столах.

 



Ідея №3: Весняна сервіровка столу

У наш заклопотаний час обід усією сім’єю стає подією. Але створити для себе і близьких спражнє маленьке свято можна такою простою деталлю, як весняне сервірування столу. Все просто, але як гарно і душевно!

 


Ідея №4: Перепланування

«Весна – це така пора року, коли добре починати щось нове» - напевно, ви вже чули ці слова. І це справді так! Одним з найпростіших, проте дієвих способів розпочати новий виток року і налаштуватись на свіжу весняну хвилю можна просто звільнивши простір від зайвого та змінивши звичне розташування меблів. Додайте до інтер’єру улюблених мотивуючих написів і помітите, як зміниться атмосфера вдома та ваш настрій. Спробуйте!

Читайте також: 5 способів зробити кімнату світлішою

 




Ідея №5: Цікавий хенд-мейд

Зробити сучасний і милий декор не так важко, як здається. А також це може стати гарним дозвіллям разом з дітьми у вихідний, коли на вулиці ще негода.

 



Як зробити цей та інший декор, ви знайдете у нашому відео. Дивіться, втілюйте у життя і хай у вас вдома кожного дня буде сонячна весняна погода!

Ще більше ідей та корисних порад шукайте на нашому каналі на Youtube.