Що таке смарт-квартира і з «чим її їдять»?

16.05.2018

Смарт-квартири

Smart квартири – житло, з невеликим житловим простором, де присутні усі необхідні зручності.

На перший погляд, здається, що тут важко буде розмістити меблі, техніку та продумати доцільний дизайн. Але, це не так - насправді, приміщення з невеликими квадратними метрами теж можна зробити повноцінним, де буде створений функціональний інтер’єр.

Зазвичай, споживачі смарт-квартир від забудовника – студенти, зайняті, активні люди, молоді сім’ї. Обираючи житло такого плану, ви і правда заощаджуєте кошти на купівлі та оплаті комунальних послуг.

Купівля смарт-квартири для цих категорій населення є вигідною альтернативою стандартної однокімнатної. Якщо ви мрієте жити в новому зручному будинку, з усіма ідеально працюючими комунікаціями, з розвиненою інфраструктурою та за оптимальною ціною, вам слід придбати квартиру від забудовника. На сьогодні переважна більшість забудовників пропонують кредитування на досить вигідних умовах і купівля смарт-квартири у розстрочку стає актуальною та доцільною пропозицією.


Дизайнерське рішення для смарт квартири

Щоб створити грамотний та компактний дизайн малогабаритної квартири, потрібно продумати кожну дрібницю.

  • Облаштування слід розпочинати зі складання переліку усіх необхідних предметів меблів та техніки. Насправді, якщо правильно підійти до організації інтер’єру, то в подальшому ви переконаєтесь, що кількість квадратних метрів не впливає на функціональність приміщення та створення зручного та комфортного куточку для життя.

  • Для створення дизайну малогабаритного житла підійдуть стилі мінімалізм та хай-тек, тут будуть переважати лаконічні форми та простота. Це дозволить вмістити усе необхідне, в невеликому приміщенні.

  • Щодо кольорової гами, то вона відіграє важливу роль у створенні дизайну та інтер’єру. Тут доцільно буде використовувати теплі та яскраві відтінки, котрі дозволять візуально збільшити простір та створити приємну атмосферу.

  • В будь-якому приміщенні актуальними будуть зелені насадження. Вони сприятливо впливають на якість повітря та доповнюють естетичну складову. Як правило, для них відводять місця біля вікон чи простір на лоджії або балконі.

Дотримуючись цих порад, ви можете самі створити свій індивідуальний інтер’єр. А заощаджені на послугах дизайнера кошти, направити на погашення кредиту.

Але, якщо ви вже далеко не студент або просто пред'являєте до житла певні вимоги, особливо до особистого простору, комфортності та продуманості, вам варто розглянути покупку однокімнатної квартири, наприклад, в районі Петропавлівської або Софіївської Борщагівки. У наших комплексах ЖК «Щасливий» і «Crystal Avenue» завжди є цікаві пропозиції. А з плануванням квартир ви можете ознайомитись детальніше просто тут. Сподіваємося, що ви точно знайдете щось, що буде вам до душі!