Купити трикімнатну квартиру в Києві: незвичайні варіанти інтер'єру зайвої кімнати

05.11.2019

Розглянемо ситуацію: ви купили трикімнатну квартиру в Києві, але замислюєтеся, у що обладнати зайву кімнату. Спальня і вітальня – це маст хев. Але ось третя кімната... У майбутньому тут буде дитяча, але дітей поки немає, а залишати кімнату порожньою – нерозумно. Можна організувати робочий кабінет, бібліотеку, їдальню (залишити кухню тільки для приготування їжі). Але все це банально та нецікаво. Набагато веселіше обладнати зайві квадратні метри в щось оригінальне й функціональне одночасно. Ми підібрали три небанальні варіанти, які ви, сподіваємося, оціните.

Спортзал

Завдяки цьому варіанту, не доведеться регулярно витрачатися на абонемент у спортзал. Якщо ви соромитеся займатися спортом при сторонніх, домашній зал – чудова альтернатива. Також можна забути про черги біля тренажерів. Економія полягає не тільки у фінансовому плані, але і в часовому. Хвилини на дорогу в спортзал і назад витратьте з більшою користю. І ніхто не відміняв питання санітарії: користуватися домашнім душем і ванною приємнішою, ніж громадським душем в спортзалі.

Кінозал

Відразу визначимося: велика плазма або проектор з хорошою акустичною системою в спальні або вітальні – ще не кінозал. Проектуючи домашній кінотеатр, зверніть увагу на звукоізоляцію кімнати: щоб отримати 3D–звучання, у ній не повинно бути поверхонь, що створюють резонанс. Враховуйте правильне розташування екрану, проектора, акустики, щоб домогтися ефекту справжнього кінотеатру. Ну і без зручних диванів або крісел кінозал не можна назвати повноцінним.

Більярдна

Неочевидний варіант, який підійде не тільки любителям гри. Чому? Більярдну можна поєднати, наприклад, із бібліотекою й/або барною стійкою, створивши неповторну аристократичну атмосферу в квартирі. Головні умови: відстань від столу до стін – більше довжини кия; рівна підлога, щоб кулі не котилися самі по собі; невисокий рівень вологості – надмірна вологість негативно відіб’ється на стані більярдного столу. Погодьтеся, купити трикімнатну квартиру в Києві з більярдною – це звучить як мінімум статусно!