Чиста природа в кількох кроках від дому

02.07.2019

Одна з переваг розташування ЖК «Щасливий», який знаходиться у Львові на вулиці Бігова, 17, полягає у наявності неподалік від нього справжнього лісу.

Складно знайти для житла місце, яке було б цілком сучасним і комфортним, але разом з тим не було би відірване від природи. Однак житловий комплекс «Щасливий» є саме таким.

Користь від близькості до природи

Темп ділового життя в сучасному місті іноді забирає надто багато сил. Відпочинок на природі – один із кращих способів дійсно перезавантажити власне сприйняття, наповнитися енергією і натхненням.

Мальовничий, чистий і безпечний ліс знаходиться буквально у 12-15 хвилинах від ЖК «Щасливий». З вікон деяких квартир його видно, як на долоні. Переваги наявності цього лісу:

  • Можливість займатися спортом на природі.
  • Завжди свіже і чисте повітря.
  • Прекрасне місце для прогулянок із дітьми.

Є всі можливості для того, щоб виходити туди на пробіжку або займатися медитацією чи іншою активністю. Також слід зазначити, що в цьому лісі є мальовничі озера і ставки. До них можна доїхати і машиною, щоб, скажімо, влаштувати сімейний пікнік.

Ліс неподалік від ЖК «Щасливий» є безпечним. Його пронизують стежки, а розміри достатньо великі, щоб відчути близькість до природи, але недостатньо – щоб ризикувати загубитися там.

Заради природи не потрібно відмовлятися від комфорту

Хоча до лісу йти зовсім близько, район, у якому будується ЖК «Щасливий», також стрімко розвивається в плані інфраструктури. Поблизу будинку є школа-садок «Провесінь», на першому поверсі першого будинку вже відкрився продуктовий магазин. Також жителі ЖК можуть орендувати місця в підземному паркінгу.

Крім того, розбудовується ділянка поруч із ЖК, де буде озеленена територія з дитячим майданчиком. Там на дітлахів чекатимуть сучасні й безпечні атракціони, а також фонтан, біля якого можна буде провести час у спекотну літню днину.

Компанія «НоваБудова» запрошує на перегляд, аби кожен потенційний клієнт міг на власні очі переконатися у всіх перевагах локації, обраної для ЖК «Щасливий». Можна буде оцінити як розташування самого проекту, так і краєвид, що відкривається з вікон квартир, а також – як робота над будинком наближається до свого фіналу, адже здача будівлі запланована на кінець цього року. Перший із трьох будинків ЖК вже готовий і зданий.

Усі цікаві подробиці як про це місце, так і про вільні варіанти квартир можна дізнатися за телефонами: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18. Завітайте до відділів продажів компанії «НоваБудова» на вулиці Чайковського, 26 або на проспекті В. Чорновола, 67.