7 комедій на цей тиждень

16.05.2017

Після роботи так хочеться розслабитися і подивитися хорошу комедію, від якої буде легко та приємно. Ми підібрали для вас найсмішніші фільми з гумором, який підкорить кожного. Посмійтеся від душі, підніміть собі настрій і відпочиньте від всіх проблем. Ці фільми можна дивитися самостійно, в колі сім'ї і, звичайно, в компанії друзів. Вибирайте час і насолоджуйтеся підбіркою.

Понеділок

Славні хлопці. The Nice Guys

Якщо ви хочете зануритися в атмосферу 70-х років, послухати якісну музику та поспостерігати за пригодами, то цей фільм точно урізноманітнить ваш вечір. У головній ролі чудовий Райан Гослінг, який разом зі своїм напарником, улюбленцем жінок Расселом Кроу розкривають злочин про зниклу дівчину. Вони потрапляють в різні кумедні історії, від яких не відірватися.


Вівторок

Шпигун. Spy

Ця пишна веселушка справжній агент, який готовий врятувати світ. Не вірите? Тоді дивіться, в яку історію вона потрапила і що її чекає. Це пародія на всі шпигунські бойовики та екншни в одній картині. Сьюзан виконує важливу місію, а її гра закохає в себе будь-якого глядача. З приводу музичного супроводу - ви не повірите кого вам вдасться побачити в цьому фільмі. Заінтриговані?


Середа

Одного разу в Ірландії. The Guard

І знову поліцейські. Напевно, образ слідчого, який живе звичайним, середньостатистичної життям й іноді виконує завдання за своєю посадою, є дуже популярним для кіно. Але не цього разу. Ця комедія наповнена незвичайними жартами, які змусять вас натискати на паузу та переглядати деякі діалоги знову і знову. Дивимося.


Четвер

Дівчина без комплексів. Trainwreck

Ця блондинка без комплексів просто підкорила кінематограф своєю безпосередністю та свободою. Здається, Емі здатна диктувати нові правила в індустрії моди. За сюжетом у дівчини ніколи не було серйозних стосунків, але чоловічою увагою вона не обділена. Все закінчується, коли дівчині необхідно взяти інтерв'ю у одного стриманого хлопця, який круто змінює її життя.


П'ятниця

Біжи, товстун, біжи. Run Fatboy Run

Хочете подивитися, як обіграти найсумнішу історію в світі й зробити її найбільш веселою? Це вдалося Девіду Швіммеру (Росс з серіалу «Друзі»), який виступив режисером цієї картини. Головний герой кидає свою вагітну дівчину прямо в день весілля, а потім, намагається повернути її пробігши марафон. Все б нічого, але Денніс Дойл справжній невдаха і далеко не спортсмен. Чудова історія та неперевершений гумор.


Субота

Любов не за розміром. Un homme à la hauteur

Свіжий фільм, сюжет якого єдиний такий на весь світ. Це точно нестандартна історія і ви не вгадаєте жодного кадру. Історія про те, що справжня любов проходить на рівні серця, а не... зросту. В сучасному світі ми так часто порівнюємо вік, зарплату, соціальний статус й підбираємо супутника життя, який догодить нашій сім'ї та друзям. Обирайте для себе, як це і зробили головні герої. Але не все так просто.


Неділя

Прикинься моєю дружиною. Just Go with It

Чудова Дженіфер Еністон ніколи не грає в поганих фільмах. Її чарівність завжди гарантує хороший сюжет і цікаву розв'язку, а в дуеті з Адамом Сендлером - це подвійне задоволення. Легка комедія про сімейні стосунки принесе вам багато добра та посмішок.