Як вкласти кошти у будівництво квартири, щоб це було вигідно?

18.12.2018

При купівлі нерухомості, у вас є можливість вигідно вкласти кошти в будівництво квартири. У Києві пропонується безліч варіантів житла, але як же обрати потрібний? Давайте розберемося.

У що вкладати?

Необхідно враховувати не тільки тип нерухомості, але й місце її розташування, соціальну інфраструктуру та етап спорудження будинку. Якщо ви обираєте житло виключно для подальшої здачі його в оренду, ми рекомендуємо переглянути варіанти 1–кімнатних і 2–кімнатних квартир. Важливо, щоб вони були розташовані максимально близько від транспортних розв’язок.

Чому саме новобудова?

Переваг придбання квартири в новобудові чимало. Наведемо головні з них:
  • сучасні технології будівництва;
  • нове житло не має історії продажів і у вас ніколи не виникнуть проблеми з попередніми його власниками;
  • високий термін експлуатації новобудов;
  • сучасні комунікації, цікаві архітектурні рішення.

Якщо ви вирішили вкласти гроші у будівництво квартири, Київ найбільш привабливе для такої інвестиції місто. Нерухомість первинного ринку завжди була найкращим інструментом інвестування. А при купівлі житла ще у процесі будівництва, ви зможете заощадити.

Квартира

Від чого змінюється ціна?

  1. Етап будівництва. Залежно від термінів здачі об’єкта в експлуатацію зростає ціна: чим ближче момент здачі, тим дорожча у ньому житлова площа.
  2. Репутація та ім’я компанії–забудовника. Вартість житла не може бути нижчою за ринкову, адже така цінова політика відразу викликає деякі підозри. Рекомендуємо вивчити портфоліо вже побудованих будинків та ознайомитися з відгуками мешканців на різних інтернет–ресурсах.
  3. Район і клас об’єкта. Левова частка вартості квартири новобудови безпосередньо залежить від місця розташування комплексу і оформлення прибудинкової території.
  4. Технологія зведення об’єкта. Не секрет, що будинки, побудовані за монолітно–каркасною технологією, коштують дорожче, ніж аналогічні залізобетонні споруди.

Коли краще інвестувати?

Існують кілька варіантів інвестицій в новобудови.

  1. Етап будівництва.
  2. Найвигідніше придбати квартиру відразу після того, як будинок надходить у продаж. Вартість кв. метра на цьому етапі зведення будинку є мінімальною, а вибір планувань ще досить великий.

  3. Коли район ще не побудований.
  4. У такому випадку ціни формуються на ринкових умовах, проте є не такими високими, як в готовому комплексі з озелененням і розвиненою інфраструктурою.

  5. Придбання в об’єктах другої черги.
  6. Своєчасність здачі будинку в експлуатацію, а також попередні темпи зведення новобудов, можуть багато чого розповісти про надійність забудовника. Результат роботи будівельної фірми побачить кожен охочий. Будь–якої хвилини майбутній інвестор може спостерігати динаміку зведення об’єкта і безпосередньо поспілкуватися з жителями, що вже заселилися.

Ми розібралися, як вкласти гроші в будівництво квартири. Київ — місто необмежених можливостей. Якщо вам необхідні консультації з приводу подальших фінансових вкладень, ми завжди раді вам допомогти.

13994 ЖК "Щасливий" Львів