Зворотній відлік вже розпочався: інвестуйте вигідно в житло бізнес-класу! На днях подорожчання!

28.11.2018

Зворотній відлік вже розпочався: інвестуйте вигідно в житло бізнес-класу! На днях подорожчання!

Міркуєте, як розпочати нову сторінку свого життя? Інвестуйте у житло преміум класу в ЖК «Щасливий» PLATINUM і відчуйте справжній комфорт та якість. Встигніть придбати житло за вигідною пропозицією, адже ціни закономірно зростають!

Компанія «НоваБудова» просувається все далі і далі у будівництві одного з найвищих житлових будинків міста Львова. На разі, завершено 4 поверхи 22-поверхівки. Будівельники невтомно працюють над спорудженням моноліту 5 поверху. Нагадаємо, що будівництво ЖК «Щасливий» PLATINUM здійснюється із застосуванням надійних матеріалів. Залізобетонний моноліт в поєднанні з укріпленим фундаментом гарантують довговічність будинку.

У цьому житловому комплексі ви можете придбати одно-, дво- та трикімнатні квартири. Ми пропонуємо вам низку варіантів проектування, в тому числі помешкання із приватними терасами. Також, у вас є можливість замовити індивідуальний ремонт у нашому відділі ремонту. Спеціалісти оптимально та стильно підходять до оформлення квартир, зважаючи на ваші бажання та фінансові можливості.

Внутрішня інфраструктура комплексу відзначатиметься різноманітністю та практичністю. Прибудинкова територія ЖК «Щасливий» PLATINUM буде озеленена і облаштована , і це дозволить вам проводити час на свіжому повітрі, милуючись красивими пейзажами. Також, ми вирішили проблему, що стосується перезавантаження території транспортом і передбачили в ЖК просторий підземний паркінг. Перші поверхи будинку будуть відведені під комерцію. Ви з легкістю знайдете магазини, перукарні, кафетерії та інші об’єкти сервісу за лічені хвилини, варто лише спустившись ліфтом.

ЖК «Щасливий» PLATINUM споруджується на проспекті В. Чорновола, неподалік від центру Львова (лише 10 хв). Від будівлі рукою подати до ТЦ «Інтерсіті», басейну «Sportlife», заправки «ОККО», школи та дитячих садків. Така локація заощадить ваш час і водночас дозволить почуватися у самому серці життя міста.

Відчуйте новий рівень життя в ЖК «Щасливий» PLATINUM на власному досвіді!

Маєте питання, гайда до відділу продажів, що на вулиці Чайковського, 26 та проспекті В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM). Менеджери нашої компанії завжди раді з вами поспілкуватися. Або ж телефонуйте нам за номерами: (067) 663 97 34; (067) 663 97 18.