Як просувається будівництво ЖК «Щасливий» PLATINUM

31.07.2019

У Львові, на проспекті В. Чорновола, продовжується робота над житловим комплексом бізнес-класу «Щасливий» PLATINUM. Проект цього будинку розробляється з урахуванням останніх тенденцій світової житлової архітектури. Все, починаючи від матеріалів і закінчуючи плануванням кімнат, підібрано таким чином, щоб створити житло, що за рівнем комфорту конкуруватиме з елітними апартаментами Європи.

Які роботи відбуваються зараз

Створення будинку – багаторівневий процес. Наразі тривають наступні роботи: 

  • Встановлення монолітних перекриттів досягло рівня 17 поверху. Отже, поступово внутрішній каркас будівлі набуває свого фінального вигляду. 
  • Кладка зовнішніх стін дійшла до 15 поверху. 
  • Вентиляційні канали провели на 15-му поверсі. 

Високий темп роботи дозволяє, прийшовши на перегляд проекту, переконатися в постійному прогресі навіть порівняно з минулим місяцем. Будівля росте, і незабаром вона стане найвищою у Шевченківському районі Львова, а разом із цим – й однією з найвищих у всьому місті. 

Робота над інфраструктурою

Забудовник здаватиме не просто бетонні коробки приміщень, а проект, де вже є вся необхідна інфраструктура, зокрема та, що знаходиться на прибудинковій території. Робота над нею кипить уже зараз, адже там розпочато риття котловану, де буде збудовано підземний паркінг. Приходьте та подивіться, як створюється будинок мрії!

Телефонуйте: (067) 664 05 30 и (067) 664 07 86. Відділи продажів знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26; проспект В. Чорновола, 67.