Приємна новина: у ЖК «Щасливий» PLATINUM уже можна купити місця в підземному паркінгу!

03.09.2019

У житловому комплексі «Щасливий» PLATINUM, що знаходиться на проспекті Чорновола, тривають роботи, пов’язані не лише з будівництвом самого ЖК, а й із інфраструктурою проекту. Підземний паркінг – важлива його частина, і компанія «НоваБудова» рада повідомити, що вже зараз там можна придбати місця для парковки.

Переваги підземного паркінгу:

  • Легко та швидко дістатися до авто. Воно не лише завжди неподалік від дому – дістатися туди можна за лічені хвилини, адже до паркінгу є можливість спуститися ліфтом.

  • Машини там убезпечені від будь-якої загрози. Ані погана погода, ані сторонні люди не матимуть доступу до автівок жителів ЖК «Щасливий» PLATINUM. У паркінгу зберігається оптимальна температура та рівень вологості, а система охорони гарантує, що за кермо машини зможе сісти тільки її власник.

  • Користуватися підземним паркінгом зручно, оскільки його спроектовано таким чином, щоб автомобілі могли розміститися там, не заважаючи іншим авто.

Не гайте часу! Придбавши паркомісце зараз, ви отримуєте можливість підібрати собі найзручніший варіант для розташування авто. Телефонуйте: (067) 664 05 30 і (067) 664 07 86. Відділи продажів знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26; проспект В. Чорновола, 67.

Дізнавайтеся всі подробиці про проект загалом і підземний паркінг зокрема.