Квартира від «НоваБудова» – головний подарунок для переможця шоу «Голос країни–10»!

22.01.2020

Уже багато років поспіль компанія «НоваБудова» є офіційним партнером проєкту «Голос країни» на телеканалі «1+1» – кращого музичного шоу України. Цей конкурс відкрив уже не одну яскраву зірку на музичному небосхилі нашої країни.

Новий рік не стане винятком, адже новий сезон – ювілейний десятий – готовий подарувати нам ще більше якісної музики і ще більше талановитих артистів. Цьогоріч зірковими тренерами шоу стали MONATIK, Тіна Кароль, Дан Балан та пара Насті Каменських і Потапа.

Компанія «НоваБудова» вже підготувала для переможця шоу унікальний подарунок – власне житло! Адже ніщо так не сприяє натхненню та створенню нових хітів, як нова затишна двокімнатна квартира в чудовому житловому комплексі.

Нагадаємо, що вже не один переможець проєкту «Голос країни» насолоджується житлом від «НоваБудова». Зокрема тріумфатори «Голосу країни–6» та «Голосу країни–7» Віталіна Мусієнко й Олександр Клименко отримали квартири в ЖК «Щасливий» на Петропавлівській Борщагівці, переможниця «Голосу країни–8» Олена Луценко стала щасливою власницею житла в ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці, а Оксані Мусі, кращій співачці «Голосу країни–9» «НоваБудова» презентувала пентхаус в ЖК «Crystal Avenue»!

Слідкуйте за проєктом «Голос країни» на «1+1» та відкривайте нові таланти разом із «НоваБудова»!