Комерційні приміщеня у ЖК «Щасливий» PLATINUM вже у продажу!

14.03.2019

Комерційні приміщеня у ЖК «Щасливий» PLATINUM вже у продажу!

Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM, на проспекті В. Чорновола є проектом елітного житла. Сучасна архітектура і розвинена інфраструктура ділянки біля будинку будуть привертати погляд кожного. Крім того, будівля, яка в цей час знаходиться в процесі створення, розташована у центрі міста, недалеко від таких популярних місць як ТЦ «Інтерсіті», а трохи далі – «Forum Lviv». Але головне, цей район поступово перетворюється у бізнес–центр міста. Це означає великий потік людей, який буде тільки рости. А немає нічого кращого для офісу будь–якої компанії, ніж розміщення в людному місці.

Компанія «НоваБудова» оголошує новину – у відкритий продаж виходять комерційні приміщення у ЖК «Щасливий» PLATINUM, на другому поверсі. У приміщень зручне планування, вони відрізняються за метражем, тож можна підібрати гарний варіант для бізнесу: розмістити ресторан або магазин, відкрити клієнтський відділ своєї компанії — можливостей багато.

Попит на комерційні приміщення великий, адже ті, хто придбав квартиру в ЖК «Щасливий» PLATINUM, тільки раді відкрити офіс своєї компанії в тому ж будинку, де вони живуть. Також можна придбати приміщення не лише для власного бізнесу, а й для того, щоб потім здати його в оренду. Вигода суттєва, адже зараз, поки житловий комплекс знаходиться у процесі будівництва, ціни залишаються вигідними, але з часом вони будуть рости. Тому не варто зволікати, адже кількість приміщень обмежена.

Подробиці можна дізнатися, за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Або можна відвідати офіс компанії, за адресою: вул. Чайковського, 26 і просп. В. Чорновола, 67, тобто неподалік від будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM. Там можна на власні очі побачити, наскільки вдале розташування у будівлі для ведення бізнесу.