Топ кращих забудовників Софіївської та Петропавлівської Борщагівки

16.05.2018

Рейтинг кращих забудовників Софіївської та Петропавлівської Борщагівки

На сьогодні в цих двох районах, що прилягають до Києва, працює багато будівельних компаній.

Рейтинг забудовників онований на таких показниках, як:

  • кількість зданих будинків, квартир;

  • об’єкти, що будуються;

  • житлові комплекси будуються/побудовані.

Отже, в топ 10 забудовників входять: Будінвестконтакт, ГСК Парадіз, Martynov Real Estate, НоваБудова, Сфера Житлобуд, МІД-Сервіс, Данія, Мирт Буд, БМЛ Груп.

Ці фірми займаються будівництвом ЖК різних проектів, від багатоповерхівок до таунхаузів. Список забудовників, міг би бути більшим, те решта компаній мають менші показники або нещодавно прийшли на цей ринок, тому про їх результати практично нічого не відомо.

Новий будинок у передмісті столиці – вдале капіталовкладення. Попит с цьому сегменті постійно зростає. Це приваблює забудовників та інвесторів. Будівельні компанії Софіївської та Петропавлівської Борщагівки пропонують різні цінові умови та системи кредитування. Це обумовлено багатьма факторами: віддаленість від міста, близькість транспортних розв’язок, об’єктів інфраструктури і т.ін. У співвідношенні ціна, якість, комфорт, з вищеперерахованих фірм можна виділити три: Martynov Real Estate, НоваБудова, Будінвестконтакт.

Відмінні риси надійного забудовника Софіївької та Петропавліської Борщагівки
Це компанії, які мають декілька об’єктів будівництва, в тому числі експлуатаційні, які знаходяться на ринку нерухомості не перший рік та використовують найякісніші матеріали і, які облаштовують окрім житлового фонду, соціально важливі об’єкти. Також вони, як правило, мають вже власні обслуговуючі та охоронні служби. Разом з тим, такі забудовники дотримуються демократичної цінової політики. Одним із лідерів забудовників Київської області є компанія «НоваБудова», яка працює більше 13 років. У її активі, 20 збудованих будинків і близько 10 у будівництві. Вже 3300 родин обрали житло тут. Нещодавно, комфорт квартир та грамотне розташування ЖК «Щасливий» змогли оцінити і жителі Львова. Різноманітні варіанти розстрочки роблять квартири в цих комплексах доступними широким верствам населення. Усі ці складові дозволяють успішно конкурувати з іншими будівельними компаніями.