Купити квартиру в Вишневому в розстрочку: що пропонує передмістя Києва?

22.11.2018

Все частіше можна помітити, що люди в пошуках житла, обирають передмістя Києва. Тепер своє житло за містом — це не просто бюджетний варіант, а за прикладом західних країн, цілком продумане рішення. Люди працюють, будують кар'єру, навчаються в місті, а живуть і відпочивають у будинку або в затишній квартирі в передмісті. Адже тут для сім'ї завжди краще, спокійніше, більше природи і чистіше повітря.

Вишневе — це саме таке затишне, але чудово розвинене місто, що знаходиться у 20 км від Києва. Місто належить до великого Києво-Святошинського району. Сусідить воно з такими селами і містами як Крюківщина, Боярка, Святопетрівське, а також Софіївська та Петропавлівська Борщагівка, які від Києва знаходяться мало не через дорогу.

Асортимент і клас житла тут дуже широкий, тому практично завжди можна знайти відповідний варіант для будь-кого. Особливо багато можливостей купити квартиру в Вишневому на первинному ринку.

Серед найпопулярніших і відомих житлових комплексів в місті можна виділити:

  • ЖК «Піонерський квартал»
  • ЖК «One House»
  • ЖК «Вишневий затишок»
  • ЖК «Атмосфера»
  • ЖК «Акварелі» і «Акварелі 2»
  • ЖК «Черрі таун»
  • ЖК «Променада».

Ціни за квадратний метр в місті складають від 10 000 до 15-20 000 грн. Щоб купити квартиру в Вишневому в цих та інших житлових комплексах, забудовники пропонують різні можливості для покупців. А способом, який допомагає багатьом отримати своє житло, як і раніше є покупка квартири в Вишневому в розстрочку.

Це означає, що ви можете внести мінімальний відсоток, зазвичай це 10-30% від вартості квартири, а решту суми розбити на рівні платежі на термін, який пропонує забудовник (як правило, від 1 року і до 7). Вам не потрібно мати справу з банком і платити високі відсотки, як за іпотечним кредитом, адже багато забудовників пропонують безвідсоткові умови.

Життя в передмісті, безумовно, має багато переваг. Однак і вимагає деяких додаткових вкладень. Таких як, наприклад, свій транспорт, який зробить вас мобільнішими. Адже віддаленість від Києва відіграє свою роль навіть не дивлячись на те, наскільки добре налагоджена транспортна система у Вишневому.

В такому випадку купити квартиру в розстрочку доцільніше ближче до столиці. Компанія «НоваБудова» реалізувала вже більше 30 будинків, один з них саме знаходиться у місті Вишневе і наразі вже повністю заселений.

Зараз забудовник пропонує квартири в затишних і сучасних житлових комплексах «Щасливий» в Софіївській Борщагівці і «Crystal Avenue» в Петропавлівській Борщагівці. Відстань до Києва від них лише 300 метрів! А це означає, що біля зупинки громадського транспорту ви будете вже за 5 хвилин. І ще 10-15 хвилин необхідно, щоб дістатися до найближчого метро. А для власників авто це буде ще зручніше, тому що кожен ЖК має власний виїзд до Кільцевої дороги Києва.

Житло в передмісті — гарне рішення. Обирайте виважено і купуйте, щоб жити щасливо. Будемо раді допомогти вам в цьому!