Готові квартири в новобудовах Києва: обираємо район

07.10.2019

Адміністративно-територіальний устрій Києва включає в себе десять районів: Голосіївський, Дарницький, Деснянський, Дніпровський, Оболонський, Печерський, Подільський, Святошинський, Солом'янський, Шевченківський.

Якщо ви шукаєте готові квартири в новобудовах Києва, особливо якщо ви немісцеві, публікуємо основні переваги кожної частини Києва, щоб вам було легше зорієнтуватися й зробити правильний вибір.

Голосіївський

Відомий екологічністю через велику кількість зелених зон; гарною транспортною мережею; найбільшим вибором готових квартир з усіх новобудов Києва.

Дарницький

Особливою популярністю користуються місцеві парки й ліси, тому дуже багато нових житлових комплексів тут зводяться з видом на зелені насадження.

Деснянський

Характеризується найдешевшим житлом і найбільшою часткою новобудов серед усього житлового фонду, зважаючи на те, що район є чи не наймолодшим у Києві.

Дніпровський

Головна фішка – багаточисленні пляжі. Близькість до води передбачає наявність ЖК, із вікон яких відкривається чудовий краєвид на Дніпро та Правий берег.

Оболонський

Його вважають найбільш збалансованим: поєднання сучасного планування й забудови, наявність парків і пляжів, транспортна розв’язка; проте ціни тут наближаються до цін у центрі.

Печерський

Елітна історична місцевість у центрі столиці, проживання тут вважається найбільш безпечним. Але житло на Печерську можуть придбати лише найзаможніші.

Подільський

Неоднорідний район, де поєднують як пам’ятки історії, так і промислові зони. Завдяки такій неоднорідності, легко знайти житло, відштовхуючись від свого бюджету.

Святошинський

Переважно спальний район, що має всю необхідну інфраструктуру, непогану транспортну розв’язку, але недостатньо розважальних закладів. Це компенсується відносно низькою вартістю житла.

Солом’янський

Головний недолік – відсутність метро, через що ця частина міста страждає через затори. Проте саме тут найвища концентрація вищих навчальних закладів і наукових, медичних, науково-дослідних інститутів.

Шевченківський

Центральна частина Києва, що характеризується поєднанням архітектурних принад, зелених зон, гарного транспортного сполучення, але високою вартістю життя тут.