Invest

01.11.2018

Інвестуйте вигідно: вкладайте в житло від компанії «НоваБудова» та отримуйте приємні подарунки!

Плануєте придбати квартиру? Зробіть інвестицію в ЖК «Щасливий», або ж ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові та отримайте приємний подарунок!

Компанія «НоваБудова» успішно реалізовує свої проекти та дивує потенційних покупців все новими сюрпризами та пропозиціями. Цього разу ми вирішили допомогти вам обладнати вашу нову оселю. Хочете створити комфорт високого рівня у новому житлі? Бажаєте отримати сертифікат вартістю 5000 гривень для покупки побутової техніки в мережі супермаркетів «Фокстрот»? Для цього потрібно прийняти лише одне розумне рішення: купити квартиру в ЖК «Щасливий», або ж ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові в період із 1-го по 10-те листопада і отримати цей чудовий подарунок від нашої компанії.

Нагадаємо, що обидва житлові комплекси збудовані із використанням сучасних технологій та високоякісних матеріалів. Розвинена інфраструктура та вигідне розташування будинків гармонійно доповнюють комфорт мешканців ЖК. До речі, компанія «НоваБудова» швидко реалізовує заплановані проекти. На разі будівельники працюють над спорудженням 16-го поверху в ЖК «Щасливий», та 3-го поверху в будинку преміум-класу, ЖК «Щасливий» PLATINUM. А нещодавно, було завершено благоустрій прибудинкової території 1-ї черги в ЖК «Щасливий», що на Біговій.

Заінтригували? Телефонуйте менеджерам нашої компанії за номерами: (067) 664 05 30; (067) 664 07 86 та дізнавайтеся про всі нюанси та деталі, щодо житлових комплексів. А також, ми завжди раді бачити вас у відділах продажу нашої компанії, що розташовані за адресами: вул. Чайковського, 26 та просп. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).