ЖК «Щасливий» PLATINUM – останні деталі перед завершенням

17.09.2021

ЖК бізнес-класу «Щасливий» PLATINUM, що знаходиться у кроковій доступності від історичного центру Львова, наразі вже майже готовий. Роботи, що там тривають зараз, це останні штрихи проєкту, який стане справжньою окрасою не тільки свого району, а й всього міста. Однак ці роботи не можна назвати дрібними: кожна деталь має значення, тим паче на останніх етапах, коли йдеться вже про якісне “вбудовування” проєкту в місто.

На сьогодні в будівлі ЖК вже готові всі комунікації. Каналізація, газ, електроенергія і вода – все в наявності та готове для використання. Вже найближчими днями відбудеться запуск води, після чого готовність комунікацій буде повна. Також готові підземні смітники. Паралельно завершується оздоблення сходових клітин. Це останній етап роботи над оздобленням будинку зсередини.     

Наразі активно проводиться робота над благоустроєм на стилобаті та всій прибудинковій території. За планом територія навколо будинку буде готова до кінця вересня. Окремо слід сказати про дорогу, яка буде з'єднувати вулицю Окуневського і проспект В. Чорновола. Вона приєднає ЖК до транспортно-дорожньої інфраструктури міста і зробити в’їзд-виїзд з території ЖК максимально зручним для мешканців будинку та їхніх гостей. Робота над цією дорогою триває і вже теж наближається до фіналу. Термін завершення – кілька тижнів. Тут багато що залежить від погоди, адже важливо зробити дорогу дійсно якісною і довговічною, тож квапитися тут неприпустимо.

Проєкт впритул наблизився до остаточної готовності. Тож не дивно, що наразі майже всі квартири цього житлового проекту бізнес-класу розкуплено. Залишилося тільки дві вільних квартири:

  • Двокімнатна квартири площею 64 м2 на 6-ому поверсі.
  • Трикімнатна квартира площею 83 м2 на 5-му поверсі. 

Тому не баріться! Телефонуйте: 067 664 05 30 і 032 294 95 32, щоб дізнатися всі подробиці щодо вільних квартир. Відділи продажу ЖК «Щасливий» PLATINUM знаходяться на вулиці Чайковського, 26 та на проспекті В. Чорновола, 77.