Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM здано в експлуатацію!

21.07.2021

Чудова новина! Львівський проєкт бізнес-класу ЖК «Щасливий» PLATINUM здано в експлуатацію. Державна архітектурно-будівельна комісія України вже вручила сертифікат №ІУ123210423927 забудовнику – компанії «НоваБудова».

Здача у експлуатацію – це народження житлового комплексу. Будинок фактично готовий, і зараз ведуться фінальні роботи з благоустрою території та комерційної частини. Тепер «Щасливий» PLATINUM став повноправною частиною міста.

А це в свою чергу означає, що юристи компанії «НоваБудова» будуть зв’язуватися із усіма мешканцями ЖК для підписання основних договорів та вручення прав власності та ключів в порядку черги купівлі квартири. Незабаром можна буде переїжджати у житло мрії, робити там ремонт та облаштовуватися, насолоджуючись краєвидом на історичний центр міста, комфортом елітного житла та розвиненою інфраструктурою району, в якому воно знаходиться.

У ЖК «Щасливий» PLATINUM залишилося менше 10 вільних квартир! Зараз – останній шанс вигідно придбати їх безпосередньо від забудовника. Інвестори, що вклали гроші у проєкт початково з метою подальшого перепродажу, вже почали реалізовувати квартири за значно більш високими цінами.

Крім того, незабаром після здачі будинку в експлуатацію відбувається фінальне планове подорожчання ціни на квадратний метр. Тож встигніть придбати елітне житло поблизу центра Львова за вигідною ціною! Нагадуємо про те, що квартиру можна придбати за умовами вигідного розтермінування.

Телефонуйте: 067 664 05 30, 032 294 95 32. Відділи продажу знаходяться на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67. Запрошуємо на перегляд!