Жити у ЖК «Щасливий» PLATINUM – означає жити на повну!

20.05.2021

Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM – проєкт бізнес-класу, який користується дуже високою інвестиційною привабливістю. Саме тому в комплексі залишилось менше 10 вільних варіантів житла, а однокімнатні квартири продані всі!

Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM пропонує кращий рівень життя, комфорт та високий статус. Кожна деталь проєкту продумана таким чином, щоб інвесторам не довелося погоджуватися на будь-які компроміси. Тільки насолода від всіх тих можливостей, які відкриваються перед мешканцями ЖК!

Комплекс знаходиться на проспекті В’ячеслава Чорновола, у кроковій доступності до площі Ринок, в оточенні старовинної архітектури. Що це означає? Можна легко уявити робочий день мешканця ЖК. Сніданок з запаморочливим краєвидом з вікна, адже будівля комплексу є найвищою у районі та однією з найвищих у місті. Потім спуститися вниз – і вирішити всі свої справи у центрі, для чого навіть не знадобиться машина. На електросамокаті можна дістатися до Ратуші за хвилини! Потім – спортзал, відвідування SPA або ж похід у кіно. Все це легко втілити, адже поблизу ЖК –  різноманітні об’єкти міської інфраструктури культурної столиці України. Хочеться пройтись по магазинам? Поряд ТРЦ «Forum Lviv». Відчуваєте жагу до високої культури? Оперний театр чекає! А купівля продуктів не буде довгою та стомлюючою, адже прямо у будівлі ЖК буде супермаркет «Сільпо».

Звісно, для поїздок за місто знадобиться машина. І для її зберігання є зручний підземний паркінг, тож можна вийти з квартири і вже за лічені хвилини опинитися за кермом автівки.

Інші переваги інфраструктури самого ЖК:

  • Закрита територія під охороною, що дозволяє відчувати себе у повній безпеці.
  • Озеленена зона із використанням принципів ландшафтного дизайну для кращого відпочинку на свіжому повітрі.
  • Сучасні та безпечні дитячі майданчики для маленьких мешканців ЖК.

До цього варто додати оригінальний екстер’єр та підсвітку. Вони додатково підкреслюють статусність квартир тут і буквально приковують погляди.

Тому не баріться і телефонуйте: 067 664 05 30 і 032 294 95 32. Дізнавайтеся всі подробиці щодо планування вільних квартир та інфраструктури проєкту. Відділи продажу знаходяться на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67. Запрошуємо на перегляд!