Виграй футболку гравця збірної України Романа Яремчука!

07.04.2020

Компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» PLATINUM дарують можливість виграти футболку гравця національної команди та бельгійського «Гента». Як це зробити? Умови прості:

  • перейдіть за посиланням і залиште під відео коментар про те, футболістом якого клубу Роман Яремчук стане в найближче міжсезоння;

  • підпишіться на канал «НоваБудова».

Чекайте на розіграш футболки 30 квітня в інстаграм-каналі «Трендець».

ЖК «Щасливий» PLATINUM від «НоваБудова» – це 22-поверховий комплекс бізнес-класу, розташований у бізнес-центрі Львова і всього в 2 км від історичної частини міста. Бажаєте насолоджуватися видом на Високий замок, Ратушу та старе місто з вікон квартир і терас пентхаусів? Дбаєте про безпеку власного простору? Шукаєте комплекс, що поєднує якісні матеріали та сучасні технології будівництва, продумані планування та необхідну інфраструктуру? Тоді саме ЖК «Щасливий» PLATINUM від надійного забудовника «НоваБудова» стане для Вас ідеальним вибором!

Телефонуйте з приводу консультацій: 067 664 05 30, 067 664 07 86. Або завітайте до відділу продажу ЖК «Щасливий» PLATINUM , що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Чайковського, 26.

Увага! Показ будинку відбувається із забезпеченням всіх належних правил безпеки