Відкриття нового «Сільпо» у богемному стилі – перший результат співпраці девелоперської компанії «НоваБудова» з найкращою мережею супермаркетів України

24.12.2021

Львівський ЖК «Щасливий» PLATINUM обіцяє стати центральною будівлею району. І не тільки тому, що це одна з найвищих будівель міста. На першому поверсі ЖК відкрився супермаркет мережі «Сільпо». Партнерська співпраця забудовника «НоваБудова» та мережі «Сільпо» передбачає відкриття трьох супермаркетів у ЖК компанії: два у столиці (ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці та ЖК «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці) і один у Львові – у житловому комплексі «Щасливий» PLATINUM.

Співпраця з настільки впізнаваним брендом укотре підкреслює надійність інвестування в ЖК від «НоваБудова».

Переваги цього такі:

  • Супермаркет на першому поверсі власного будинку – це зручно для мешканців ЖК. Адже не доведеться їздити за покупками. Достатньо просто спуститися на ліфті – і можна купити все необхідне.
  • Наявність супермаркету є важливим поштовхом для розвитку всього району, в якому знаходиться ЖК.
  • «Сільпо» користується популярністю у відвідувачів завдяки винятково якісній продукції та широкому асортименті. 327 супермаркетів у 80 містах – такі масштаби означають реальний попит у клієнтів.

Супермаркет займатиме два нижні з трьох комерційних поверхів. Площа першого поверху – понад 1500 квадратних метрів, тоді як на другому розміщені технічні приміщення. На третьому поверсі – комерційні приміщення, вільні для купівлі. У них варто інвестувати, адже «Сільпо» приверне додаткових клієнтів.

«Cільпо» — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже понад 90 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети «Le Silpo», кожен з яких має власну концепцію. 

У мережі є супермаркети в стилі всесвіту Мавки, музичний, ямайський, муркотиковий та інші. Команда «Сільпо» також отримує натхнення з картин Ван Гога, культових хітів рок-музики, азіатської культури, історії міст тощо.

П’ятий рік поспіль супермаркети мережі входять у «Europe’s Finest Store» — перелік найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів за версією «European Supermarket Magazine». У 2021 році до переліку потрапили три «Cільпо»: за мотивами «Маленького принца», у стилі Америки 50-х, присвячений дайнерам, і «Cільпо» Re Cycling — магазин, який побудовано за «зеленими» технологіями та присвячено дбайливому ставленню до планети.

Тож телефонуйте за номером: 067 664 04 49. І не відкладайте купівлю, бо бажаючих є дуже багато! Приходьте на перегляд до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 та на проспекті В. Чорновола, 77.