Інвестуйте в комерційні приміщення у ЖК «Щасливий» PLATINUM

20.09.2021

Комерційні приміщення займають нижні поверхи будинку. Коли йдеться про такий масштабний та популярний проект як ЖК «Щасливий» PLATINUM, такі приміщення є важливим елементом інфраструктуру як самого сучасного комплексу, так і всього району, в якому цей проект знаходиться.

Умови пропозиції

Комерційні приміщення у житловому комплексу ЖК «Щасливий» PLATINUM займають три перші поверхи. На першому і другому вже відкрито супермаркет “Сільпо”.

На третьому поверсі розташовані три приміщення, які на плануванні позначені наступним чином: 

  • №164 площею 76.20 м2 за ціною 2500$/м2  — 147 м2 тераси в подарунок;
  • №165 площею 34.50 м2 за ціною 2500$/м2 — 49 м2 тераси в подарунок;
  • №166 площею 64.80 м2 за ціною 2400$/м2 — 56 м2 тераси в подарунок.

Завдяки оптимальному використанню корисної площі ці приміщення зможуть бути використані для офісів, закладів та компаній різного профілю. Планування кожного приміщення відрізняється, тож потрібно познайомитись з планом і прийти на перегляд.

Вигода й потенційний прибуток від використання комерційних приміщень

ЖК «Щасливий» PLATINUM – найвищий будинок району і один з найвищих у всьому Львові. Крім того, проєкт знаходиться у кроковій доступності від історичного центру. Таке розташування надає комерційним приміщенням низку переваг:

  • Як мешканці квартир ЖК, так і жителі всього району зможуть стати клієнтами тих компаній, які розмістять у цих комерційних приміщеннях свої офіси.
  • Велика висота будинку, підсвітка та сучасний стиль додатково привертають увагу потенційних клієнтів.
  • Незалежно від того, який саме напрямок діяльності у компанії, що відкриє у ЖК «Щасливий» PLATINUM свій офіс, ціна на квадратний метр у комерційних приміщеннях буде рости завдяки популярності проекту та розвитку району.

Тож можна купити приміщення як для власного бізнесу, так і для подальшої здачі в оренду іншим підприємцям або перепродажу за більш вигідною ціною. Щоб дізнатись про комплектацію приміщень, умови розтермінування та інші цікаві подробиці, телефонуйте за номером: 067 664 04 49. І не відкладайте з купівлею, бо бажаючих є дуже багато! Тож приходьте на перегляд до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 та на проспекті В. Чорновола, 77.