«Real Estate Invest Forum»: як пройшов масштабний бізнес-форум від компанії «НоваБудова»

06.09.2021

4 вересня 2021 року в «Pochayna Event Hall» відбувся вже традиційний захід, присвячений інвестиціям у нерухомість – «Real Estate Invest Forum». Організатором форуму стала компанія «НоваБудова». Генеральним спонсором заходу виступила платформа OLX, а будівельним спонсором – мережа будівельних гіпермаркетів «Епіцентр».

«Real Estate Invest Forum» відкрив генеральний директор компанії «НоваБудова» Євген Савочка, який наголосив на тому, що інвестиції в нерухомість – це дійсно вигідний і прогнозований бізнес, з якого можна отримувати стабільний прибуток.

Ця ж думка в тій чи іншій формі фігурувала у виступах більшості запрошених спікерів, які не лише знають усе про нерухомість, а й поділилися цією інформацією з гостями заходу.

Загалом «Real Estate Invest Forum» запам’ятався дійсно ґрунтовними й цікавими лекціями, присвяченими різним аспектам інвестування в нерухомість.

  • Насамперед, звичайно, доповідачі розповіли про найбільш вигідні пропозиції на ринку нерухомості Києва та області. Зокрема цій темі було присвячено виступи хедлайнера форуму Андрія Оністрата («Бегущего Банкира») та Сергія Лесника з компанії «НоваБудова», які розповіли про те, куди вигідно інвестувати сьогодні, і поділилися реальними кейсами зі своєї багаторічної практики інвестування в нерухомість.
  • На форумі йшла мова про останні тенденції, які так чи інакше зачіпають нерухомість. Зокрема про тенденції ринку первинної нерухомості, його аналітику та прогнози розповіла product-manager DOM.RIA Новобудови Ірина Шеремета. Трендами та тенденціями розвитку ринку будівельних і оздоблювальних матеріалів поділився регіональний директор мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» Дмитро Танько. А власник компанії «Lesnik.Pro» Андрій Лесник розповів про тенденції, які характерні для ринку ремонтних робіт, особливо стосовно нерухомості, яку планують продавати або здавати в оренду.
  • Окрім цього, виступи спікерів стосувалися інших важливих питань, пов’язаних із ринком нерухомості. Наприклад, Ігор Сироватко, директор департаменту клієнтського сервісу OLX в Україні та Центральній Азії, поділився лайфхаками, як допоможуть ефективніше продавати нерухомість на онлайн-майданчиках. Проблему інтеграції сучасних технологій в ринок нерухомості підняла у своїй доповіді Тамара Лобзіна – CEO ICLUB, клубу інвесторів в технологічні стартапи Європи і США. Про переваги банківського кредитування при інвестуванні в первинну нерухомість, а також про програми фінансування для будівельних компаній розповіла керівник управління по роботі з партнерами банку «Глобус» Катерина Личана. Також окремо варто виділити мотиваційну промову творця бренду «Enjoy The Wood» Ігоря Фостенка, який, як ніхто, знає, наскільки важливим є цей аспект при веденні бізнесу.

Звісно, «Real Estate Invest Forum» не обмежився виступами спікерів. Участь у форумі взяло понад 350 гостей, які, крім необхідних знань, отримали також багато корисних зв’язків та знайомств. А це було одним із пріоритетних завдань цього заходу.

Крім того, уже за традицією компанія «НоваБудова» розіграла серед учасників форуму багато подарунків, головним із яких став автомобіль Hyundai Accent!