Підсвітка ЖК «Щасливий» PLATINUM як спосіб підкреслити винятковість проєкту

03.08.2021

Район, у якому знаходиться житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM, має великий потенціал. Близькість до історичного центру і до різноманітних ТРЦ робить життя тут максимально комфортним. Водночас справжньою прикрасою стає сам ЖК «Щасливий» PLATINUM – найвищий будинок у цьому районі, виконаний у сучасному стилі та з підсвіткою. На цю будівлю неможливо не звернути увагу, адже таке динамічна підсвітка надає йому особливого шарму та прикрашає вночі. Фактично, саме ЖК «Щасливий» PLATINUM і робить цей район більш статусним.

Переваги ЖК

Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM зведено за сучасними технологіями з використанням найкращих матеріалів. Це робить надійним кожен елемент будівлі. Крім того, це також піднімає статус ЖК. Наприклад, завдяки монолітно-каркасній технології будівництва конструкція будинку максимально надійна. А оптимальне поєднання мокрого та вентильованого фасаду гарантує природну вентиляцію, що дозволяє створити в кожній квартирі зручний для мешканців мікроклімат.

Окремо слід відзначити форму будинку. Фасад з його гострими кутами і прямими лініями виглядає надсучасно, але така форма має і практичне значення. Завдяки ній будинок «розрізає» вітер на великій висоті, і потоки повітря обтікають будівлю без зайвого навантаження на неї.

Підсвітка підкреслює вдалий дизайн будинку. Крім того, вона виділяє його серед всіх будівель району і створює особливий настрій. Мешканці такого естетичного, стильного і комфортного ЖК будуть і самі світитися, що цілком відповідає назві проєкту – «Щасливий» PLATINUM! 

До цього слід додати ще одну важливу деталь – продуману та якісно облаштовану прибудинкову територію. Передовсім там безпечно завдяки системі відеоспостереження та цілодобовій охороні. Потурбувався забудовник і про комфорт: територія буде облаштована за спеціальним проєктом з використанням ландшафтного дизайну, щоб жителям було приємно проводити тут дозвілля. Буде і сучасний дитячий майданчик для найменших мешканців ЖК. Крім того, до послуг жителів хол – просторий і світлий. Там у вирішенні будь-яких питань будуть раді допомогти професійні консьєржі. Оскільки наразі ЖК «Щасливий» PLATINUM знаходиться на фінальних етапах створення, у наявності цих переваг можна переконатися вже зараз, відвідавши будівельний майданчик.

Всі ці переваги – не набір окремих елементів, а цілісний комплекс, який створює умови для максимально комфортного життя навіть за найвимогливішими стандартами. Це робить проєкт надійним об’єктом для інвестування. Знайти покупця або орендаря для отримання подальшого прибутку буде легко завдяки високому статусу ЖК, якості та ліквідності.

Потенціал для отримання прибутку

ЖК «Щасливий» PLATINUM – цілісний комплекс, який складається як із житлових поверхів, так і з комерційних приміщень. Водночас будинок знаходиться у кроковій доступності як до історичного центру, так і до інших об’єктів міської інфраструктури. Мешканці ЖК зможуть без проблем скористатися наступними перевагами:

  • На території ЖК – свій підземний паркінг для зберігання автомобілів мешканців.
  • На першому поверсі буде супермаркет «Сільпо», де можна буде знайти все необхідне.
  • Поруч знаходиться ТРЦ «Forum», де є не лише різноманітні бутіки, а й кінотеатр, кафе та інші заклади для розваг.
  • Водночас неподалік є й СТРЦ «Spartak», де, крім магазинів, є також спортивний комплекс «Sportlife».

Крім того, поблизу є озеленені зони та різноманітні місця для дозвілля. Будівництво елітного житлового комплексу «Щасливий» PLATINUM теж привертає увагу до цього району, роблячи його іще більш фешенебельним та потенційно вигідним для інвестування. Це означає, що через кілька років ціна на нерухомість тут ще більше виросте, що робить вкладення коштів у об’єкти тут потенційно дуже вигідним.

Не варто гаяти час: ЖК «Щасливий» PLATINUM користується великою популярністю. Тож залишилось лише декілька вільних квартир. Вони готові та продаються з повним пакетом документів, а будинок вже здано в експлуатацію. Не баріться, приходьте на перегляд і оформлюйте договір завдатку (а також оцініть, як будинок виглядає після сутінків, коли вмикається підсвітка).

Дзвоніть: 068 430 82 08, щоб дізнатися всі подробиці щодо вільних квартир. Відділ продажу ЖК «Щасливий» PLATINUM знаходиться на проспекті В. Чорновола, 77.