Купуйте до подорожчання: вигідні короткострокові інвестиції в ЖК «Щасливий» PLATINUM

27.05.2020

У центрі Львова, у центрі успіху! Купуйте квартиру в житловому комплексі бізнес–класу «Щасливий» PLATINUM уже сьогодні, адже з 15 червня відбудеться подорожчання квадратного метра в ЖК.

Тож якщо шукаєте житло під інвестування, у вас є унікальна можливість придбати житло в комплексі зараз і після здачі ЖК в експлуатацію, коли ціна за «квадрат» буде найбільшою, вигідно продати квартиру. Таким чином ви отримаєте прибуток за короткий проміжок часу, не прикладаючи зайвих зусиль!

Додамо, що надійність ваших капіталовкладень підтверджує той факт, що зведення ЖК бізнес–класу «Щасливий» PLATINUM продовжує впевнено рухатися вперед, і цей будинок із унікальним екстер’єром усе більше набуває рис майбутньої архітектурної родзинки Шевченківського району Львова. А ще ЖК «Щасливий» PLATINUM – це унікальні краєвиди з вікон, які вражають: вигляд на Ратушу, центр старого міста та Замкову гору.

У будинку повністю завершено всі монолітні, вентиляційні роботи та роботи, пов’язані з муруванням будівлі. Наразі триває монтаж вікон (на рівні 20 поверху), який заплановано завершити до середини червня, та проведення електрики на 3–9 поверхах. А також уже найближчим часом буде розпочато сантехнічні роботи (ливнева каналізація, розводка опалення, води).

Тому важко придумати кращий час для інвестицій у ЖК «Щасливий» PLATINUM від «НоваБудова», ніж зараз! Адже основну частину робіт уже виконано, але це ще не відобразилося на вартості житла в комплексі.

Звертайтеся до відділу продажу для детальних консультацій. Телефон: (067) 664 05 30, (067) 664 07 86. Адреса відділу продажу: вул. Чайковського, 26.